Η εξαντλητική διαδικασία της εξωσωματικής από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία (pics)

Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από φωτογραφίες! 

Η εξαντλητική διαδικασία της εξωσωματικής από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία (pics)

Όπως και από πολλές άλλες γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν, η σκέψη του να αποκτήσει ένα μωρό μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της Tiffany Rex - μέχρι που έγινε η μόνη επιλογή της.

«Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι. Καμιά γυναίκα δεν ξεκινά να μείνει έγκυος σκεπτόμενη ότι θα έχει πρόβλημα γονιμότητας, ειδικά αν είναι κάτω των 35 ετών. Στην αρχή της εξωσωματική γονιμοποίησης ήμασταν αρκετά νευρικοί με τον σύντροφό μου, διότι αν αποτύγχανε η τεχνική, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποκτήσουμε τα δικά μας βιολογικά παιδιά.!».

Η Rex και ο σύζυγός της, Mark Wojtowicz, περιμένουν το πρώτο τους μωρό, τον Avery. Η ίδια θέλησε να απαθανατίσει βήμα-βήμα όλη της την εμπειρία δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της στα social media. Ο τίτλος των φωτογραφιών της; «Μοιραστείτε περισσότερες λεπτομέρειες από τον μακρύ δρόμο της εξωσωματική γονιμοποίησης για να δώσετε ελπίδα και δύναμη στους άλλους!»

Δείτε τις φωτογραφίες μία προς μία στην παρακάτω gallery. Όσες έχετε περάσει από τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης θα θυμηθείτε το μακρύ σας ταξίδι, ενώ όσες μπαίνετε τώρα σε αυτό το μονοπάτι θα πάρετε μια ιδέα με το τι θα έρθετε αντιμέτωπη. Να θυμάστε μην χάνετε την ελπίδα σας και τη δύναμή σας!

Διαβάστε επίσης:
Αποτυχία στην πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση; Μην απελπίζεστε

Πώς γίνεται η εξωσωματική γονιμοποίηση βήμα-βήμα (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved