Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε χέρι - χέρι σε απογευματινή βόλτα με το μωρό και τον σκύλο τους

Πιο αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ η γνωστή ηθοποιός.

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε χέρι - χέρι σε απογευματινή βόλτα με το μωρό και τον σκύλο τους

Ήταν μια συννεφιασμένη μέρα στο Los Angeles και η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με τον σύζυγό της, την κορούλα τους και τον αγαπημένο τους σκύλο.

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς, είχε τον μάρσιπο φορεμένο στο στήθος του, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του την κόρη του ενώ με το άλλο χέρι κρατούσε το χέρι της συζύγου του. Στο πλευρό τους βρισκόταν και ο γλυκός τους Finn.

H Amanda Seyfried είναι ίσως από τις λίγες διάσημες μαμάδες που παραδέχτηκαν ότι έκαναν χρήση αντικαταθληπτικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Δεν σταμάτησα να παίρνω τα αντικαταθληπτικά μου χάπια. Πραγματικά σε εμένα «δουλεύουν» ως αντι-αγχολυτικά. Λάμβανα αντικαταθληπτικά για χρόνια και χρόνια και ποτέ δεν τα σταμάτησα. Λαμβάνω μικρή δόση! Ένας υγιής γονιός ισούται με ένα υγιές παιδί», είχε γράψει πριν μερικούς μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η 32χρονη ηθοποιός, μπορεί να πέρασε δύσκολα, καθώς πίστευε ότι είχε όγκο στο κεφάλι της, μπορεί να λαμβάνει ψυχοφάρμακα γιατί ζει με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η κόρη της όμως φαίνεται να της έχει αλλάξει στην κυριολεξία τη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Amanda Seyfried: Αποκαλύπτει ότι έκανε χρήση αντικαταθληπτικών στην εγκυμοσύνη της

Μίλησε για πρώτη φορά για τον 24ωρο τοκετό της, τη μαστίτιδα, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα της μικρής

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved