Gisele - Tom Brady: Το φωτογραφικό άλμπουμ της όμορφης οικογένειας τους (pics)

Από τις πιο όμορφες και αγαπημένες οικογένειες της showbiz.

Gisele - Tom Brady: Το φωτογραφικό άλμπουμ της όμορφης οικογένειας τους (pics)

Πριν λίγες μέρες το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της, Tom Brady γιόρτασαν την 9η επέτειο του γάμου τους. Και η Gisele ανέβασε μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την τελετή, συνοδεύοντας την με ευχές προς τον αγαπημένο της σύζυγο. Αν και η αλήθεια είναι ότι η σχέση τους είχε περάσει μία κρίση και σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν υπάρξει και σκέψεις χωρισμού, το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα.


https://www.instagram.com/p/BfqYAyPl__E/

Αν βέβαια, αυτά τα δημοσιεύματα περί κρίσης ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, αφού εμείς προς τα έξω βλέπουμε πάντα ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Εξάλλου, συχνά, τόσο η Gisele, όσο και ο Tom Brady ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους με τα παιδιά τους. Και τα likes «πέφτουν» βροχή. Αν και πρόσφατα είχε δημιουργηθεί ένας χαμός στο λογαριασμό του Tom Brady, όταν είχε ανεβάσει ένα βίντεο, όπου φιλά στο στόμα τον μεγαλύτερο γιο του. Οι περισσότεροι από τους followers του είχαν ξεσηκωθεί εναντίον του.


https://www.instagram.com/p/BgEEXdcFTUY/



Όπως και να έχει, όποια και αν είναι η προσωπική άποψη του καθενός, ένα είναι το σίγουρο: το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Και με αφορμή την επέτειο των 9 χρόνων γάμου, μαζέψαμε από το λογαριασμό της Gisele στο Instagram, κάποιες από τις πολλές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει της οικογένειας της.

Διαβάστε επίσης

Gisele Bündchen - Tom Brady: Το σπίτι τους δεν είναι έπαυλη όπως θα περίμενε κανείς (pics)

Η Gisele μαζί με τα παιδιά της στην εκκλησία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved