Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τη Bianca και τον Ηλία Κρασσά που δημοσίευσε αργά το βράδυ στο Instagram

Η Βίκυ Καγιά είναι μια υπέροχη μαμά!

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τη Bianca και τον Ηλία Κρασσά που δημοσίευσε αργά το βράδυ στο Instagram

Υπέροχη, υπέρκομψη και καταπληκτική μαμά! Η μητρότητα της πάει πολύ και αυτό είχε φανεί από την καταπληκτική σχέση που είχε τόσο με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, όσο και από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Annie όπου πρωταγωνιστούσε και όπου περιτριγυριζόταν από παιδιά όταν έμεινε έγκυος στην μικρή Bianca!

Η Βίκυ Καγιά τον Ιανουάριο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, Κάρολο-Ηλία, καρπό του έρωτά της από τον Ηλία Κρασσά και έκτοτε η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Τόσο τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία Κρασσά, όσο και η μικρούλα Bianca περίμεναν πώς και πώς το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Βίκυ Καγιά λατρεύει και τα 4 παιδιά και αυτό φαίνεται και μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Κυριακής, 11 Μαρτίου, που δείχνει τον Ηλία Κρασσά, τα δυο παιδιά του και τη μικρή Bianca έτοιμοι να βουτήξουν στην πισίνα.

«Sunday funday! #swimming #familytime #happy #children #fun #familyiseverything #kavouri #bliss», σχολίασε η παρουσιάστρια του Shopping Star, δείχνοντας το πόσο σημαντική είναι η οικογένειά της για εκείνη.

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να θηλάζει το γιο της

Βίκυ Καγιά: Επέστρεψε στο Shopping Star-Η πρώτη φωτό μετά τη γέννηση του γιου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved