Η 29χρονη ηθοποιός απέβαλε! Το μήνυμα και η φωτογραφία στο Instagram

Αν και δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει την είδηση αυτή, έπρεπε να το κάνει η ίδια για να μην διαρρεύσει από άλλους!

Η 29χρονη ηθοποιός απέβαλε! Το μήνυμα και η φωτογραφία στο Instagram

Η 29χρονη ηθοποιός που που αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στη γνωστή σειρά The Vampire Diaries, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο, με τον αντίχειρα υψωμένο θέλοντας να δείξει στους θαυμαστές της και τους οικείους της ότι «Όλα καλά!».

Τη φωτογραφία συνόδευε το μήνυμα: «Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία πριν 10 μέρες ενώ περίμενα να μου αφαιρέσουν το μικρό μου μωράκι, μετά από τη διάγνωση ότι δεν έχει καρδιακό παλμό. Την έστειλα στον αρραβωνιαστικό μου για να του δείξω ότι είμαι "Μια χαρά", καθώς περίμενε στην αίθουσα αναμονής. Δεν ήμουν καλά. Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Δεν ήξερα αν πρέπει να σας ανακοινώσω τα νέα τόσο γρήγορα καθώς ακόμη φοβάμαι να δημοσιοποιήσω μια τόσο προσωπική μάχη, αλλά πρέπει να το κάνω γιατί είναι σημαντικό!», έγραψε η Claire Holt και συνέχισε.

claireholt 11 3 2018 22 35 6 761

«Μετά από αρκετές ώρες έρευνας στο ίντερνετ, για γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο, έψαχνα απελπισμένα να βρω κάποια, οποιαδήποτε, που θα μπορούσα να ταυτιστώ μαζί της και με το πώς νιώθω. Κάποια να μου πει ότι αυτή η κατάθλιψη και η απελπισία είναι φυσιολογική. Ότι δεν έφταιξα εγώ σε κάτι. Ότι δεν θα πονάω για πάντα. Βρήκα μια ομάδα στο διαδίκτυο από γυναίκες που έχουν ζήσει ακριβώς ό,τι και εγώ και που μοιράζονται την εμπειρία τους. Όπου μιλούν άνετα για την αποβολή, κάτι που συνήθως δεν συζητείται ανοιχτά. Μου ραγίζει η καρδιά που σκέφτομαι ότι το να χάνεις παιδί είναι κάτι που πρέπει να το κρατάς για τον εαυτό σου. Δεν θα μπορούσα να επιβιώσω αν δεν είχα την υποστήριξη του συντρόφου μου. Παρά τον πόνο του, ήταν ο βράχος μου και το δίχτυ ασφαλείας μου. Ποτέ δεν θα μάθω πώς θα τον ευχαριστήσω!» ανέφερε στο μακροσκελές μήνυμά της θέλοντας να τονίσει ότι οι γυναίκες που ζουν κάτι αντίστοιχο πρέπει να μιλάνε και όχι να πενθούν αθόρυβα κλείνοντας, «Σε όλους εσάς εκεί έξω που έχετε έρθει αντιμέτωποι με μια αποβολή, σας καταλαβαίνω. Δεν είστε μόνοι. Σας παρακαλώ να αγαπάτε τους εαυτούς σας και ελπίζω να μπορέσετε να μοιραστείτε με τους δικούς σας τον πόνο σας!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved