Αυτό το αξιολάτρευτο μωρό είναι ο νεογέννητος γιος διάσημου ποδοσφαιριστή (pics)

Η φωτογραφία που ξετρέλανε τους φαν του διάσημου ποδοσφαιριστή και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο likes!

Αυτό το αξιολάτρευτο μωρό είναι ο νεογέννητος γιος διάσημου ποδοσφαιριστή (pics)

Γεννήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου και τώρα οι γονείς του ανέβασαν την πρώτη του επίσημη φωτογραφία. Και το «βάπτισμα του πυρός» στη δημοσιότητα για το μωράκι, συνοδεύτηκε από χιλιάδες ευχές, ενώ τα likes ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο! Και πώς να μην ξετρελαθούν οι φαν, αφού το νεογέννητο μωρό του Wayne και της Coleen Rooney είναι αξιολάτρευτο!


https://www.instagram.com/p/BdIWFBiFWXY/

Η σύζυγος του 32χρονου ποδοσφαιριστή ανέβασε στα social media την πρώτη επίσημη κι επαγγελματική φωτογραφία του Cass Mac από το φακό της Jocelyn Conway. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, όπου το μωρό κοιμάται, έχοντας βάλει τα χεράκια του στο πρόσωπό του. «Το αγόρι μας…» ήταν το σχόλιο της συζύγου του Wayne Rooney, που συνόδευσε τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/BfORt3dl0j4/



Το ζευγάρι έχει άλλους τρεις γιους, ενώ πριν λίγους μήνες κι ενώ η Coleen Rooney ήταν έγκυος, ξέσπασε ένα σκάνδαλο, με τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του ποδοσφαιριστή. Τελικά, η σύζυγός του, του έδωσε άφεση αμαρτιών για χάριν των παιδιών τους. «Δεν θέλω να τα παρατήσω. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για το γάμο μας και να μείνουμε ενωμένοι ως οικογένεια με τα παιδιά μας. Αυτό είναι τελικά, που θέλω να κάνω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την απόφασή της να συγχωρήσει τον σύζυγό της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας Rooney.

Διαβάστε επίσης

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και αυτή είναι η φωτογραφία του γιου του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved