Η Κινέζα μετεωρολόγος που έγινε viral: Είναι ολόιδια τα τελευταία 22 χρόνια! (pics)

Λες ότι είναι η θηλυκή version του… Benjamin Button!

Η Κινέζα μετεωρολόγος που έγινε viral: Είναι ολόιδια τα τελευταία 22 χρόνια! (pics)

Τις τελευταίες ώρες στην Κίνα έχουν γίνει viral το βίντεο και οι φωτογραφίες της πιο διάσημης μετεωρολόγου της χώρας, τα τελευταία 22 χρόνια. Ο λόγος; Η Yang Dan από το 1996 που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει καθόλου! Είναι ολόιδια. Σαν να μην πέρασε πάνω της ούτε μία μέρα!

Σήμερα, η όμορφη μετεωρολόγος είναι 44 χρόνων και αν τη βάλεις δίπλα σε μία φωτογραφία της από τότε που ήταν 20 ετών, δεν θα βρεις καμία διαφορά. Αυτό σκέφτηκε κι ένας χρήστης, ο οποίος πήρε τις εμφανίσεις της Yand Dan κάθε χρόνο από το 1996 κι έκανε τη σύγκριση. Το αποτέλεσμα; Καμία αλλαγή. Ο χρόνος σίγουρα της φέρεται γενναιόδωρα.

Μάλιστα και αυτό είναι το εκπληκτικό, η 44χρονη γυναίκα δεν έχει κάνει καμία επέμβαση πάνω της, ώστε να σταματήσει τον χρόνο ή να δείχνει νεότερη. Ανήκει στους ανθρώπους εκείνους, που όσο μεγαλώνουν… μικραίνουν! Στο διαδίκτυο, δε, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν πώς τα καταφέρνει. Κάποιοι λένε ότι τα επεισόδια του καιρού μέχρι και σήμερα γυρίστηκαν όλα σε μία μέρα, ενώ άλλοι ζητούν να τους πει η όμορφη Yang Dan το μυστικό της.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις εμφανίσεις της από το 1996, μέχρι σήμερα.

Πηγή: Boredpanda

Διαβάστε επίσης

Το βίντεο με την έκφραση του μπαμπά τη στιγμή που γεννάει η σύζυγός του έγινε viral

Η πιτσιρίκα ξεσήκωσε το διαδίκτυο! Δείτε τη να παίζει το Shape of You του Ed Sheeran

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved