Lion Messi: Γεννήθηκε το τρίτο του παιδί - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο (pics)

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο αστέρας του ποδοσφαίρου.

Lion Messi: Γεννήθηκε το τρίτο του παιδί - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο (pics)

Τον τρίτο γιο τους καλωσόρισαν ο Lionel Messi και η σύζυγός του, Antonella Roccuzzo. Η όμορφη σύζυγος του σούπερ σταρ έφερε το Σάββατο (1/3) στον κόσμο, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ciro. Μάλιστα, το όνομα του μπέμπη ανακοίνωσε ο ίδιος ο Lion Messi μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/BgJMXQFn4hq/



Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος απουσίασε από αγώνα της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά φέτος, λόγω της γέννησης του γιου του, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του μωρού, την οποία συνόδευσε με τρυφερά λόγια για τον ερχομό του. Φωτογραφία με σύσσωμη την οικογένεια Messi ανέβασε και η Antonella Roccuzzo, η οποία τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα, τονίζοντας ότι δε μπορεί να εκφράσει με λόγια την αγάπη που νιώθει για την οικογένειά της. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού να έχουν περιστοιχίσει τη μαμά τους, που κρατά στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας.


https://www.instagram.com/p/BgJ8pRCh81P/



Ένας παιδικός έρωτας, βγαλμένος από παραμύθι

Ο έρωτας του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι βγαλμένος σαν από παραμύθι, που δύσκολα συναντάμε στις μέρες μας. Οι δυο τους γνωρίζονται από τότε που ήταν παιδιά και συγκεκριμένα από την ηλικία των 5 χρόνων! Ο ποδοσφαιριστής ήταν φίλος με τον ξάδελφό της κι έτσι μεγάλωσαν μαζί. Ήταν ο παιδικός του έρωτας και κόντρα και κόντρα στις στατιστικές, κρατάει μία ζωή.

lionel messi 2



Αν και είναι μαζί τόσο πολλά χρόνια παντρεύτηκαν μόλις το περασμένο καλοκαίρι, στην Αργεντινή με πολιτικό γάμο, ενώ ακολούθησε μία υπέρ-χλιδάτη δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους. Μάλιστα, λέγεται ότι στην είσοδο είχαν κρατήσει τα κινητά των καλεσμένων για να μην υπάρξουν φωτογραφικές διαρροές. Η Antonella έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, ενώ αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της. Επίσης, το «κουτσομπολιό της πόλης» θέλει την όμορφη νύφη να μην έχει καλές σχέσεις με την πεθερά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμές με τα μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved