Jennifer Lopez-Alex Rodriguez: Είναι το πιο στιλάτο ζευγάρι του Χόλιγουντ και με αποδείξεις (pics)

Κάθε δημόσια εμφάνισή τους είναι κι ένα μάθημα κομψότητας και στυλ, προς όλα τα ζευγάρια του κόσμου!

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez: Είναι το πιο στιλάτο ζευγάρι του Χόλιγουντ και με αποδείξεις (pics)

Έναν χρόνο και κάτι μετράει η σχέση της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez. Και μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Τύπος τούς έχει παντρέψει ουκ ολίγες φορές. Οι ίδιοι κλείνουν πονηρά το μάτι στα δημοσιεύματα και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, τονίζοντας με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο ότι η σχέση αυτή ήρθε – ανέλπιστα – για να μείνει. Εξάλλου, μαζί με τα παιδιά τους, από τους προηγούμενους γάμους του, αποτελούν μία «οικογένεια» και μάλιστα, αγαπημένη.

lopez rodriguez 4

Η συνάντηση που έμελλε να αλλάξει τη ζωή και των δύο έγινε τον Γενάρη του 2017, σε ένα εστιατόριο. Η JLo βρέθηκε εκεί με τους συνεργάτες της, μετά το τέλος κάποιων γυρισμάτων. Εκείνος ήταν με τη δική του παρέα. Μόλις, η Jennifer Lopez τον συνάντησε, τα έχασε. Κεραυνοβολήθηκε, θα λέγαμε. Ήθελε να τον πλησιάσει να του μιλήσει, όπως εξήγησε πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity fair, αλλά ντράπηκε. Εκείνος έφυγε από το εστιατόριο και το ίδιο έκανε και εκείνη, λίγο μετά.

lopez rodriguez 8

Ωστόσο, ο Alex Rodriguez βρισκόταν ακόμη έξω από το εστιατόριο και η Λατίνα ντίβα πήρε το θάρρος να του μιλήσει. Τον πλησίασε και τον σκούντησέ στον ώμο, λέγοντάς του ένα «Hey». Εκείνος στράφηκε προς το μέρος της, με την ίδια να συνειδητοποίει ότι φορούσε ένα απλό τζιν, είχε απεριποίητα τα μαλλιά της και γενικά η εμφάνιση της ήταν ατημέλητη, αφού ερχόταν από γύρισμα.

lopez rodriguez 3



Εκείνος τη βρήκε πολύ όμορφη. Η ιστορία είναι γνωστή. Άγνωστη παραμένει η εμφάνιση εκείνη της Jennifer Lopez, αφού δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τη βραδιά. Ωστόσο, από τότε που έγιναν ζευγάρι κι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, πέρυσι την Άνοιξη μέχρι σήμερα, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι υπέρκομψες, στιλάτες και απίστευτα ταιριαστές. Δείτε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery κάποιες από τις δημόσιες εμφανίσεις τους και θα καταλάβετε, γιατί θεωρούνται ως το πιο κομψό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης

5 stars που έκρυψαν έξυπνα την εγκυμοσύνη τους, φορώντας τα σωστά ρούχα

Jennifer Lopez: Όλες οι διάσημες πρώην του αγαπημένου της, Alex Rodriguez

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved