Φωτογράφισε το γιο της ως ζόμπι και οι μαμάδες του διαδικτύου την έκριναν σκληρά (pics)

Ο μικρός Phoenix, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια χαμογελώντας μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια της περίεργης φωτογράφισής του.

Φωτογράφισε το γιο της ως ζόμπι και οι μαμάδες του διαδικτύου την έκριναν σκληρά (pics)

Και λέμε περίεργης, καθώς η μαμά του πήρε την απόφαση να τον φωτογραφίσει ως ζόμπι, τρώγοντας το red velvet κέικ του, που θύμιζε ανθρώπινο... μυαλό! Ωστόσο το διαδίκτυο «έπεσε επάνω» στη μητέρα του αγοριού και την έκρινε με τον χειρότερο τρόπο που αποφάσισε να φωτογραφίσει έτσι τον γιο της.

Πολλές ομάδες μαμάδων την αφαίρεσαν από το γκρουπ τους. «Ήξερα ότι θα συνέβαινε αλλά η έκταση του θέματος με σόκαρε πραγματικά!», είπε στην Daily Mail η ίδια. «Με χαρακτήρισαν κακή μαμά, ότι θα έβλαπτα την ψυχική υγεία του γιου μου και ότι θα αρρώσταινε αφού έτρωγε το γλυκό κάτω από το χώμα!».

paidi zompie 6

Η Amy Louise δέχτηκε σκληρή κριτική και κάπως έτσι χρειάστηκε να απαντήσει στους κριτές της. Βλέπετε ο Phoenix, ήρθε στον κόσμο χωρίς καρδιακό παλμό. «Από τη στιγμή που οι γιατροί μου είπαν ότι είχα αποκόλληση πλακούντα και δεν υπήρχε στο μωρό μου καρδιακός παλμός, θυμάμαι να τρομοκρατούμαι!».

Η νεαρή μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της Gary Wilkinson είχαν πεισθεί ότι ο γιος τους είχε πεθάνει, όχι όμως και ο γιατρός. 13 λεπτά μετά τη γέννησή του, επανήλθε στη ζωή και απέδειξε ότι είναι ένας μικρός μαχητής.

«Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζόμπι θέμα για πρώτο παιδικό πάρτι, σε ένα αγόρι που ανακοινώθηκε νεκρό και έπειτα ως εκ θαύματος ήρθε ξανά στη ζωή την ημέρα του Halloween;» είπε η μητέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης:
Η φωτογράφος των παιδιών... «ζόμπι» ξαναχτυπά με νέες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!

Αυτό θεωρείται τέχνη; Δείτε τρομακτικές-«καλλιτεχνικές» φωτογραφίες παιδιών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved