Hugh Grant: Έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και το νέο έκανε γνωστό η Elizabeth Hurley!

Το πέμπτο του παιδί απέκτησε ο γνωστός ηθοποιός Hugh Grant.

Hugh Grant: Έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και το νέο έκανε γνωστό η Elizabeth Hurley!

Η σύντροφός του Anna Eberstein, 35 ετών έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το νέο της γέννησης του παιδιού έγινε γνωστό από την Elizabeth Hurley με την οποία ο γνωστός ηθοποιός ήταν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια.

grant

Όπως διαβάσαμε στη dailymail.co.uk κατά τη διάρκεια της εκπομπής Watch What Happens Live με τον Andy Cohen, ρωτήθηκε αν έχει ξαφνιαστεί από το γεγονός ότι ο Hugh Grant είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

«Απέκτησε κι άλλο την περασμένη εβδομάδα. Επομένως έχει πέντε. Ξεκίνησε να κάνει παιδιά μετά τα 50» είπε η Elizabeth Hurley που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην της. Μάλιστα ανέφερε ότι η πατρότητα του πάει και εκτός από γοητευτικός μπαμπάς είναι και πολύ γλυκός.

grant2

Ο 57 χρονος ηθοποιός και η Anna Eberstein έχουν άλλα δύο παιδιά, τον John Mungo που γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2012 και το δεύτερο κατά σειρά που γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2015 και είνα άγνωστο το όνομά του.

grant4

Ο Hugh έχει άλλα δύο παιδιά,την Tabitha (γεννήθηκε το 2011) και τον Felix ( 2013), από τη σύντομη σχέση του με την Tinglan Hong.

Διαβάστε επίσης

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν! Τελικά ο Hugh Grant θα γίνει μπαμπάς για 5η φορά!
Για 5η φορά μπαμπάς; Η εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού με τη σύντροφό του προκάλεσε ερωτηματικά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved