Khloe Kardashian: Οι στιλιστικές της επιλογές στην εγκυμοσύνη είναι για όλα τα γούστα (pics)

Αν και καλύπτει όλα τα γούστα, η σταρ μάς έχει προβληματίσει με τις στιλιστικές της επιλογές, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Khloe Kardashian: Οι στιλιστικές της επιλογές στην εγκυμοσύνη είναι για όλα τα γούστα (pics)

Η αλήθεια είναι ότι στην περίοδο της εγκυμοσύνης δεν έχεις την άνεση να φορέσεις τα ρούχα που θέλεις. Ο σωματότυπος σου αλλάζει και δεν σου κάνουν όλα τα ρούχα. Επίσης, στην εγκυμοσύνη πάνω απ’ όλα είναι η άνεση, οπότε καταφεύγεις και σε πιο άνετες επιλογές. Ωστόσο, αυτό που δεν αλλάζει στην εγκυμοσύνη είναι το γούστο.

Khloe Kardashian 13

Μπορείς να βρεις τα κατάλληλα ρούχα, χωρίς να κάνεις έκπτωση στο γούστο σου. Κι έχουμε δει πολλές διάσημες μέλλουσες μανούλες να παραδίδουν μαθήματα κομψότητας και στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό δεν θα το λέγαμε με βεβαιότητα και για την Khloe Kardashian. Η ριάλιτι σταρ από τότε που παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της, κάθε φορά που κάνει μία δημόσια εμφάνιση, μας προβληματίζει με το στυλ της.

Khloe Kardashian 1



Άλλες φορές το στυλ της είναι άψογο και άλλες φορές είναι για να καλείς την «Αστυνομία της μόδας». Αν και για να είμαστε ειλικρινείς και προ εγκυμοσύνης, η Khloe Kardashian δεν ήταν και το πρώτο fashion icon. Μία δόση κιτς την έχει στο στυλ της. Δείτε στην παρακάτω gallery κάποιες από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Σας αρέσει το στυλ της;

Διαβάστε επίσης

Η Khloe Kardashian ακολουθεί τη συμβουλή της Kim για το στυλ της στην εγκυμοσύνη

Μόδα εγκυμοσύνης: Ντύσου όπως η Φλορίντα Πετρουτσέλι (pics)

Μόδα εγκυμοσύνης: Αντιγράφουμε το στυλ της Kate Middleton στην τρίτη εγκυμοσύνη της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved