Chris Martin: Δείτε τον να μαθαίνει κιθάρα στην 13χρονη κόρη του, Apple (vid)

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά… στην κυριολεξία!

Chris Martin: Δείτε τον να μαθαίνει κιθάρα στην 13χρονη κόρη του, Apple (vid)

Η Apple (μήλο) είναι η 13χρονη κόρη του Chris Martin και της Gwyneth Paltrow. Και όπως φαίνεται, έχει πάρει την αγάπη και το ταλέντο του διάσημου μπαμπά της για τη μουσική. Αλωστε, εκείνος είναι ο frontman των Coldplay’s και 7 φορές νικητής των βραβείων Grammy. Κι από τη στιμγή που έχεις τον ειδικό στο σπίτι σου, δεν γίνεται να μην τον… εκμεταλλευτείς.

paltrow martin paidia 8

Έτσι, το 13χρονο κορίτσι μαθαίνει κιθάρα στο πλευρό του μπαμπά της. Και αυτό έκαναν και το απόγευμα της Τρίτης, με την Gwyneth Paltrow, παρακαλώ, να ανεβάζει στα social media video από τα μαθήματα. «Η ώρα της κιθάρας» έγραψε χαρακτηριστικά και από αυτό που ακούσαμε, έχουμε να πούμε ότι εδώ… το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!


https://www.instagram.com/p/Bf98Iq2HDD1/

Κι αν απορείτε πώς και ανέβασε το βίντεο η ηθοποιός, σας υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πρώην έχουν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, πρόσφατα ο Chris Martin είχε γενέθλια και εκείνη έσπευσε να του ευχηθεί μέσα από τα social media, αποκαλώντας τον «Ο αδελφός μου». Και εκείνος, όμως, τρέφει τα ίδια συναισθήματα, ενώ έχει χαρεί ειλικρινά με τον επικείμενο γάμο της με τον Brad Falchuk. Άλλωστε και ο ίδιος φέρεται να είναι ερωτευμένος με την Dakota Johnson.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού με τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved