Αντιμετώπισε κάθε φάση της ζωής σου με εντελώς φυσικό τρόπο!

Σήμερα θα σας περιγράψω τέσσερις διαφορετικές φάσεις της ζωής μου και είμαι σίγουρη ότι με κάποιες από αυτές θα ταυτιστείτε κι εσείς!

Αντιμετώπισε κάθε φάση της ζωής σου με εντελώς φυσικό τρόπο!

Τώρα πώς γίνεται αυτές οι έντονες καταστάσεις να συνδέονται με τα νέα αφεψήματα της Lipton, είναι μία άλλη ιστορία! Πριν διαβάσεις το κείμενο όμως, μάθε και αυτό: Τα αφεψήματα είναι ροφήματα που περιέχουν φυσικά συστατικά και βότανα, μπορούν να καταναλωθούν κάθε στιγμή της μέρας ή… της νύχτας καθώς δεν περιέχουν καφεΐνη και έχουν εξαιρετικές ιδιότητες που ωφελούν τη διάθεση, το σώμα και τον οργανισμό, οδηγώντας μας στον δρόμο της ευεξίας.

Φάση 1η

lemonjpg

Μία κουραστική μέρα στο γραφείο, γεμάτη meetings, brainstorming και απανωτά ραντεβού… Νιώθω όλους μου τους μύες τεντωμένους και κάθε ίχνος υπομονής να εξαντλείται ανησυχητικά. Μόνο ένα πράγμα ονειρεύομαι. Να φτάσω στο σπίτι, να βάλω τις μικρές για ύπνο, να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και να πιώ κάτι που θα με χαλαρώσει:Relaxing Chamomile & Lemon Grass της Lipton. Το χαμομήλι είναι διάσημο για τις φυσικές, αγχολυτικές ιδιότητες που διαθέτει και σε καταστάσεις στρες, μια κούπα χαμομήλι ηρεμεί τον οργανισμό με τον πιο φυσικό τρόπο. Ο συνδυασμός με το λεμονόχορτο, αναζωογονεί, χαλαρώνει, βελτιώνει τη διάθεση και έχει διπλό χαρακτήρα: τονώνει και καταπραΰνει! Το λεμονόχορτο έχει χαρακτηριστεί ως «μικρός θησαυρός της φύσης» και όχι άδικα αφού περιέχει βιταμίνες Β1, Β2, Β12, Α, C.

Φάση 2η

eykaliptos

Μία ατέλειωτη άυπνη νύχτα στο σπίτι από το κλάμα του μωρού που δεν εννοεί με τίποτα να μάθει να κοιμάται μόνο του στην κούνια του. Οι μαύροι κύκλοι έχουν φτάσει στο πάτωμα, όπως και οι δυνάμεις μου… Σε λίγες ώρες έχω σημαντική παρουσίαση στο γραφείο και νιώθω ότι δεν έχω δύναμη ούτε να μπω στο ντους. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό: Refreshing Mint & Eucalyptus για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα μου με τον αναζωογονητικό συνδυασμό δροσερής μέντας και ευκαλύπτου. Μια επιλογή βοτάνων που θα με γεμίσει ζωντάνια και ενέργεια αφού η μέντα περιέχει βιταμίνη A, C & B12 καθώς επίσης είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και ο ευκάλυπτος θα αναζωογονήσει το πνεύμα και το σώμα μου!

Φάση 3η

mellisa

Δεν το κάνω συχνά, σχεδόν ποτέ, αλλά να που για χάρη της κολλητής μου, ξενύχτησα σε ένα τρικούβερτο γλέντι για τα γενέθλιά της! Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς έφτασα στο σπίτι κουρέλι στις 4 το πρωί. Νιώθω ακόμα υπερένταση, μου είναι αδύνατο να πέσω για ύπνο. Πφφφ! Ποιος σηκώνεται στις 8 με τα παιδιά; Κι όμως υπάρχει λύση και είναι εντελώς φυσική:Calming Melissa & Lavender. Η λεβάντα και το καταπραϋντικό μελισσόχορτο είναι μία επιλογή βοτάνων που θα μου χαρίσει την απόλυτη ηρεμία. Η λεβάντα είναι γνωστό ότι ηρεμεί τα νεύρα και δρα κατασταλτικά ενώ το μελισσόχορτο έχει διακριτική γεύση και είναι διάσημο για την υψηλή αντιοξειδωτική δράση του. Ως αφέψημα είναι κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας και βοηθάει στην ανακούφιση από την ένταση, καθώς διαθέτει ήπια καταπραϋντική δράση. Μελέτες έχουν δείξει ότι ενισχύει τη συγκέντρωση.

Φάση 4η

ginger

Τι τις ήθελα τις αθλοπαιδιές στα χιόνια; Να που ο πυρετός και οι κρυάδες μου χτύπησαν την πόρτα και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ όσο περίμενα. Μαζί με τα παυσίπονα θα πιώ το αγαπημένο μου τσάι, Warming Linden & Ginger. Ο καλύτερος συνδυασμό του δυναμωτικού τίλιου με το εξωτικό τζίντζερ. Μια επιλογή βοτάνων που θα με ζεστάνει και θα τονώσει τον οργανισμό μου. Το τζίντζερ δεν είναι γνωστό μόνο για την ιδιαίτερη και πικάντικη γεύση του. Μία άλλη ιδιότητά του είναι ότι τονώνει τον οργανισμό και μας ζεσταίνει. Ένα ρόφημα με τζίντζερ δημιουργεί το αίσθημα της θαλπωρής και της αναζωογόνησης. Επίσης τo τζίντζερ περιέχει βιταμίνες B1, B2, B6, C, Mg, Ca. Το τίλιο από την άλλη, είναι το βότανο της θαλπωρής και είναι δημοφιλές σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο αφού αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλάρωση και για καλό ύπνο, καθώς ηρεμεί τα νεύρα και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία, ακόμα και για μωρά. Ένα αφέψημα με τίλιο εκτός από το ότι είναι πολύ αρωματικό και γευστικό, ταυτόχρονα αποβάλλει από τον οργανισμό την ένταση της καθημερινότητας… οπότε η καλύτερη στιγμή για να το απολαύσουμε είναι αργά το απόγευμα ή το βράδυ πριν από τον ύπνο.

Το μόνο που έχω να σας προτείνω, είναι να γεμίσετε τον βραστήρα με νερό, να το βάλετε στην αγαπημένη σας κούπα και να απολαύσετε το αγαπημένο σας αφέψημα σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved