Διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και η κόρη της ζωγραφίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Διανύει το 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μας δείχνει την κοιλιά της που έχει μεγαλώσει.

Διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και η κόρη της ζωγραφίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Τι κι αν αυτή είναι η τέταρτη κατά σειρά εγκυμοσύνη της; Η διάσημη μαμά παραμένει ακμαία και σε άψογη φόρμα. Βέβαια η καλή της φυσική και σωματική κατάσταση είναι αποτέλεσμα της γυμναστικής που δεν έχει σταματήσει λεπτό όλα αυτά τα χρόνια.

Η γνωστή γυμνάστρια, γιατί αυτό είναι το επάγγελμά της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανεβάζοντας στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά και όχι μόνο.

hilaria3

Σ΄ένα από τα πολλά post η Hilaria Baldwin φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και η κόρη της ζωγραφίζει καρδούλες στην κοιλίτσα της και της κολλάει αυτοκόλλητα.


https://www.instagram.com/p/Bf4Ie3ggGFA/


« Καλώς ήρθες 3ο τρίμηνο! Η Carmen διακοσμεί τον αδελφό της. Κάθε φορά που το κάνων αυτό, δεν μπορώ να πιστέψω την ελαστικότητα του ανθρώπινου σώματος. Είναι δύσκολο και κουράζομαι (ειδικά με τρία παιδιά), αλλά αισθάνομαι τόση τυχερή που έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα στη ζωή μου. Πάντα λέω στους ανθρώπους ότι τα σώματά τους είναι ικανά για τόσα πολλά πράγματα - και αν τα φροντίζετε σωστά , πραγματικά θα αισθανθείτε πολύ καλά και θα νιώθετε δυνατοί», σχολίασε η σύζυγος του Alec Baldwin..

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται με εσώρουχα η νεαρή σύζυγος του Alec Baldwin. Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε φωτογραφηθεί στη μπανιέρα χωρίς να φορά το κάτω μέρος των εσωρούχων της. Βέβαια, είχε φροντίσει να κρύψει επιμελώς τα επίμαχα σημεία, αλλά φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα, που αυτός ήταν και ο στόχος της.

Διαβάστε επίσης

Σύζυγος γνωστού ηθοποιού που είναι έγκυος στο 4ο παιδί του ξεσπά: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά»
Γνωστός ηθοποιός στο νοσοκομείο - Το μήνυμα της συζύγου του πριν μερικές ώρες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved