Οκτώ tips για να κάνετε σεξ όταν είναι τα παιδιά στο σπίτι

Σεξ με τα παιδιά στο σπίτι. Tips για να το απολαύσετε, χωρίς άγχος.

Οκτώ tips για να κάνετε σεξ όταν είναι τα παιδιά στο σπίτι

Το ότι είστε γονείς, δε σημαίνει ότι παύετε με το ταίρι σας να είστε και εραστές. Πρόκειται για δύο διαφορετικές «ιδιότητες», που πρέπει πρώτα οι ίδιοι να διαχωρίσετε στο μυαλό σας. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι το σεξ είναι ένας βασικός παράγοντας για να παραμείνει ζωντανή μία σχέση, πολύ περισσότερο ένας γάμος με παιδιά.

Βέβαια, για τους γονείς, ειδικά όταν τα παιδιά είναι μικρά, ενίοτε το σεξ μοιάζει με «άπιαστο» όνειρο, λόγω της κούρασης από την εξαντλητική καθημερινότητα. Και το κρεβάτι είναι για εκείνους, το μέρος για να ξαπλώσουν και απλά να κοιμηθούν. Άλλοι γονείς, πάλι, νιώθουν άβολα να κάνουν σεξ, ενώ ξέρουν ότι στο διπλανό δωμάτιο βρίσκεται το παιδί ή τα παιδιά. Και περιμένουν τη μέρα, που θα τα στείλουν στους παππούδες, ώστε να έχουν το πεδίο ελεύθερο.

sex goneis 1

Τι γίνεται, όμως, όταν δεν έχει πάντα αυτή την εναλλακτική; Ξεχνάς το σεξ; Και βέβαια, όχι. Υπάρχουν τρόποι για να κάνεις σεξ – και μάλιστα να το απολαύσεις, άμα χαλαρώσεις – ακόμη και με τα παιδιά στο σπίτι. Ας δούμε, που είναι αυτά τα μικρά tips.

Ξαπλώστε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι. Αν εσείς ξαπλώνετε στο κρεβάτι νωρίτερα και ο σύζυγος παραμένει στο σαλόνι βλέποντας τηλεόραση, δεν πρόκειται να βρεθείτε, αφού το σίγουρο είναι ότι θα σας έχει πάρει ήδη ο ύπνος, όταν θα έρθει στο κρεβάτι.

Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο. Όταν τα παιδιά σας πηγαίνουν για ύπνο, δεν έχετε παρά να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε.
Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο, έχουν κοιμηθεί καλά.

sex goneis 6

Κλειδώστε την πόρτα του δωματίου σας. Αν δεν κλειδώνει, ήρθε ο καιρός να βάλετε καινούργια κλειδαριά. Αν, μάλιστα, τα παιδιά είναι λίγο μεγαλύτερα, ήρθε ο καιρός η πόρτα σας να κλείσει και να τους εξηγήσετε για την ιδιωτικότητα του δωματίου σας. Και αν χρειάζονται κάτι, θα πρέπει να χτυπάει.

Ελέγξτε το κρεβάτι σας, ελατήρια, στρώμα, βίδες για να βεβαιωθείτε ότι δεν τρίζει. Καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να κρατάτε… χαμηλούς τόνους!

Βάλτε στα παιδιά να δουν την αγαπημένη τους ταινία στην τηλεόραση ή κάποιο παιδικό πρόγραμμα κι εσείς πείτε τους ότι θα πάτε να «φτιάξετε» με το μπαμπά κάτι που έχει χαλάσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επιτρέπονται τέτοια μικρά «ψεματάκια».

sex goneis 5



Για να είστε σίγουρες ότι δεν θα σηκωθούν από το σαλόνι, δώστε τους ένα σνακ ή ένα παγωτό. Ενίοτε, ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα»!

Αν βρίσκεστε σε περιοχή με γειτονιά ή έχετε αυλή, αφήστε τα παιδιά να παίξουν για λίγο έξω κι εκμεταλλευτείτε το λίγο αυτό χρόνο, προς όφελός σας.

Ξυπνήστε λίγο νωρίτερα το πρωί κι ενώ τα παιδιά κοιμούνται. Εκτός των άλλων, θα ξεκινήσει ιδανικά και η μέρα σας.

Πηγή: popsugar.com

Διαβάστε επίσης

Έξι στάσεις του σεξ για κουρασμένους γονείς

Πώς θα κάνετε σεξ όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved