Συγκινητικό: Νίκησε τον καρκίνο και γιόρτασε την επέτειο στο μέρος που γνώρισε το σύζυγό της (pics)

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης, που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια!

Συγκινητικό: Νίκησε τον καρκίνο και γιόρτασε την επέτειο στο μέρος που γνώρισε το σύζυγό της (pics)

Η Karen Bell πριν πολλά χρόνια γνώρισε σε ένα φαστφουντάδικο τον άνδρα της ζωής της, που αργότερα έγινε ο σύζυγός της. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, ενώ είχαν καθιερώσει κάθε χρόνο που γιόρταζαν την επέτειο του γάμου τους, να πηγαίνουν στο μέρος που γνωρίστηκαν.

Και την «παράδοση» αυτή την τήρησαν για πάρα πολλά χρόνια, με τους δύο γιους τους μεγαλώνοντας να γελάνε και να πειράζουν τους γονείς τους για τον τρόπο που τιμούσαν και γιόρταζαν τη μέρα που γνώρισε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, η γλυκιά αυτή παράδοση έμελλε να σπάσει με τον πιο τραγικό τρόπο. Η Karen Bell διαγνώστηκε με καρκίνο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και για έναν χρόνο έκανε χημειοθεραπείες.

Σήμερα, είναι υγιής, νίκησε τον καρκίνο κι έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και τα παιδιά της, ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέχασε το μέρος που γνώρισε εκείνον. Και μία από τις επιθυμίες της, όσο έδινε τη «μάχη» της με την αρρώστια, ήταν να γίνει καλά και να γιορτάσει και πάλι την επέτειο τους, στο γνωστό φαστφουντάδικο. Και τα κατάφερε. Με τα παιδιά τους και καλούς φίλους στο πλευρό τους, το ζευγάρι γιόρτασε την πιο ωραία, την πιο συγκινητική κι αισιόδοξη επέτειο τους, που θα τη θυμούνται για πάντα.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της επετείου, αλλά και από την περίοδο που η Karen πάλευε για τη ζωή της.

Πηγή: popsugar.com

Διαβάστε επίσης

Αυτό το ζευγάρι γιόρτασε 50 χρόνια γάμου με έναν ξεχωριστό τρόπο

Η καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού, μέσα από σκίτσα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved