George Clooney: Η αλλαγή στην εμφάνισή του, που μας προβλημάτισε (pics)

Ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε σε μία αλλαγή στην εμφάνισή του, που μας προβλημάτισε. Του πάει ή όχι;

George Clooney: Η αλλαγή στην εμφάνισή του, που μας προβλημάτισε (pics)

Ο George Clooney με μία πλειάδα αστέρων του Χόλιγουντ (μαζί και οι περισσότεροι υποψήφιοι για Όσκαρ) βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (3/3) σε ένα φιλανθρωπικό gala. Κάθε χρόνο το προηγούμενο βράδυ από την τελετή των Όσκαρ λαμβάνει χώρα μία φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου οι αστέρες του Χόλιγουντ και σημαντικοί παράγοντες του κινηματογράφου συγκεντρώνουν χρήματα για τους ανθρώπους του χώρου, που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, φέτος συγκεντρώθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια!

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει από τη βραδιά αυτή. Κι η παρουσία του στην εκδήλωση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Βλέπετε, εμφανίστηκε με νέο λουκ και συγκεκριμένα με γένια. Και δεν μπορούμε να καταλήξουμε, αν του πάει ή όχι.

Από τη μία του προσθέτει μία κάποια γοητεία (όχι ότι του έλειπε), από την άλλη, όμως, του προσθέτει χρόνια και μοιάζει μεγαλύτερος από την ηλικία. Χμ. δείτε την αλλαγή του στην παρακάτω gallery και πείτε μας τη γνώμη σας. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει γένια ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Οι 10 πιο ωραίες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ

George-Amal Clooney: Είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού τους και πάθαμε πλάκα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved