Πόση συγκίνηση: Μαμάδες κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα «μωρά του Ουρανίου τόξου» (pics)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο ευλογημένη στιγμή για μία γυναίκα, από εκείνη που κρατά για πρώτη φορά στην αγκαλιά το μωρό της.

Πόση συγκίνηση: Μαμάδες κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα «μωρά του Ουρανίου τόξου» (pics)

Απερίγραπτα συναισθήματα πλημμυρίζουν όλο της το σώμα. Αγάπη, ευτυχία, χαρά, ευγνωμοσύνη, ευλογία, είναι κάποια από τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν εκείνη τη μοναδική στιγμή της πρώτης αγκαλιάς. Μπορείτε, λοιπόν, να καταλάβετε σε τι ένταση είναι τα συναισθήματα που νιώθουν οι μαμάδες, οι οποίες κρατούν για πρώτη φορά το «μωρό του Ουρανίου τόξου». Κρατούν στην αγκαλιά τους, το μωρό που ήρθε ως θεόσταλτο δώρο, μετά από μία αποβολή ή το θάνατο ενός άλλου τους παιδιού.

Γιατί, «μωρά του Ουρανίου τόξου» συνηθίζουν να λένε τα μωρά αυτά. Είναι τα μωρά της ζωής, της ελπίδας. Τα μωρά που έρχονται και φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των γονιών τους, μετά από μια δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν. Όπως, συμβαίνει ακριβώς και με το Ουράνιο τόξο, που βγαίνει μετά από μία καταιγίδα.

Δείτε στην παρακάτω gallery μαμάδες, οι οποίες κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους αυτά. Θα σας συγκινήσουν πραγματικά.

Διαβάστε επίσης

Η ιστορία πίσω από αυτό το «μωρό του ουράνιου τόξου» θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια (pics)

Μια φωτογράφηση μέλλουσας μαμάς και κόρης, διαφορετική απ' όσες έχετε δει ξανά (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved