Η ασύλληπτη εμφάνιση της Victoria Beckham στο παγωμένο Λονδίνο κι αφού έβγαλε το νάρθηκα (pics)

Την Victoria Beckham δεν τη σκιάζει κανένας πάγος, κανένας γύψος!

Η ασύλληπτη εμφάνιση της Victoria Beckham στο παγωμένο Λονδίνο κι αφού έβγαλε το νάρθηκα (pics)

Γιατί, εμπρός στα κάλλη τι είναι ο πάγος; Και το ενδεχόμενο, να γλιστρήσεις και να πέσεις; Οι ψηλοτάκουνες γόβες είναι για τη σταρ η προέκταση των ποδιών της, μπορεί και να τις έχει κολλήσει για να μην χρειαστεί να τις βγάλει ποτέ! Γιατί από τη στιγμή, που δεν τις αποχωρίστηκε με το πόδι στο νάρθηκα, να είστε σίγουρες ότι δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ!

victoria beckham 6

Και απόδειξη είναι η πρόσφατη εμφάνισή της στο παγωμένο Λονδίνο. Στη βρετανική πρωτεύουσα πριν λίγες μέρες χιόνισε και τα πάντα πάγωσαν. Όλοι στις μετακινήσεις τους ήταν προσεκτικοί και κατάλληλα οπλισμένοι για την αποφυγή ατυχημάτων. Αλλά αυτό δεν ισχύει για την Victoria Beckham, η οποία δεν έχει πολλές μέρες από τότε που έβγαλε το πόδι της από το νάρθηκα. Η διάσημη σχεδιάστρια ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και ο φακός τη «συνέλαβε» έξω από την έπαυλή της στο Λονδίνο, όταν έφευγε για το αεροδρόμιο.

Και η εμφάνισή της ήταν το λιγότερο, ασύλληπτη! Φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια και ζιβάγκο, χωρίς παλτό! Και το τονίζουμε αυτό, διότι έξω οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν… πολικές! Κι επειδή, η Posh φοβήθηκε μήπως γλιστρήσει στο πεζοδρόμιο, από την εξώπορτα, μέχρι το ταξί που την περίμενε, πήγε στηριζόμενη σε δύο μπαστούνια! Μεταξύ μας, αλλά τη συγκεκριμένη εικόνα τη βρήκαμε αστεία. Τύπου, η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας! Είπαμε, εμπρός στα κάλλη και στα παπαράτσι!

victoria beckham 2

Η Daily Mail, που φιλοξενεί το δημοσίευμα, έχει και φωτογραφίες της Victoria Beckham από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όταν έφτασε μετά από πολλές ώρες πτήσεις. Και η έξοδος της από αυτό δεν είχε καμία σχέση, με εκείνη του Λονδίνου. Είχε πετάξει τα μπαστούνια και προχωρούσε με τον αέρα της ντίβας και τη συνοδεία ανδρών ασφαλείας! Μία σωστή σταρ επί αμερικανικού εδάφους!

Διαβάστε επίσης

Ψηλοτάκουνα παπούτσια στην εγκυμοσύνη: Διάσημες που δεν τα αποχωρίστηκαν (pics)

Brooklyn Beckham: Το τελευταίο τατουάζ του «γονάτισε» τη μαμά Victoria (κι εμάς μαζί)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved