Θυμάστε την κόρη της «Bella» στο Twilight; Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει (pics)

Και ναι είναι μία κούκλα!

Θυμάστε την κόρη της «Bella» στο Twilight; Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει (pics)

Η Mackenzie Foy ήταν η κόρη της Kristen Stewart στο «The Twilight Saga: Breaking Dawn» και είχε «κλέψει» τις καρδιές όλων με την απίστευτη ομορφιά της. Σήμερα, είναι 17 ετών και έξι χρόνια μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας, η Mackenzie Foy συναντήθηκε με την κινηματογραφική της μητέρα, την «Bella».

foy 8



Οι δυο τους αν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση και ήταν πολύ κοντά, μετά το τέλος αυτών χάθηκαν. Η Kristen Stewart συνέχισε την κινηματογραφική της πορεία, απασχολώντας παράλληλα τον Τύπο με την άστατη προσωπική της ζωή. Όσο για την «κόρη» της τελείωσε το σχολείο, κάνοντας παράλληλα και αρκετές διαφημίσεις, ενώ πρωταγωνίστησε και σε καμπάνιες γνωστών εταιρειών ενδυμάτων.

foy 6

Bella και Renesmee συναντήθηκαν μετά από έξι χρόνια στο γκαλά του Οίκου Σανέλ, με τον οποίο συνεργάζονται και οι δύο τους. Άλλωστε, η Kristen Stewart είναι το κεντρικό πρόσωπο του διάσημου Οίκου. Όσο για το reunion των δύο γυναικών; Χάρηκαν για τη συνάντηση, ενώ πόζαραν αγκαλιασμένες στο φακό. Όσο για τη μικρή, που πλέον έχει μεγαλώσει; Εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα με την απίστευτη ομορφιά της!

Δείτε παρακάτω στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της.

Διαβάστε επίσης

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Meryem Uzerli (pics)

Αλέκα Καμηλά: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρότερος γιος της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved