Mila Kunis: Μία μαμά αλλιώτικη από τις άλλες διάσημες και με αποδείξεις (pics)

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της Ashton Kutcher ακολουθούν έναν δικό τους τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους.

Mila Kunis: Μία μαμά αλλιώτικη από τις άλλες διάσημες και με αποδείξεις (pics)

Πριν λίγους μήνες, η δήλωση της Mila Kunis ότι δεν πρόκειται να δώσουν δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη της δήλωση αναφορικά με τα παιδιά της, που δεν περνά απαρατήρητη. Έχουν υπάρξει και άλλες, κάνοντας τη διάσημη ηθοποιό να είναι μία αλλιώτικη μαμά από τις άλλες.

Ιδού, λοιπόν, γιατί η Mila Kunis διαφέρει:

Μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της

Αν και θα μπορούσε να είχε μια στρατιά από νταντάδες, επέλεξε να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της. Και παρόλη την κούραση, αφού πρέπει να συνδυάσει καριέρα και μητρότητα, εκείνη δεν πτοείται. Και δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί δημόσια την κούραση της, με εμφανίσεις που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

mila kunis 2

Η ιδανική μέρα, είναι η μέρα που έχει ρεπό

Όπως όλες οι εργαζόμενες μαμάδες, έτσι και η ηθοποιός περιμένει πώς και πώς τη μέρα που δεν θα έχει γύρισμα ή άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις για να την περάσει με τα παιδιά της. Για εκείνη, άλλωστε, αυτή είναι η ιδανική μέρα. Να ξυπνάει το πρωί, να φτιάχνει το πρωινό, να κάνει αγκαλιές με τα παιδιά και το σύζυγό της και να περνούν όλη τη μέρα μαζί, κάνοντας βόλτες και άλλες δραστηριότητες. Και όχι, ιδανική δεν είναι η μέρα που θα βαφτεί, θα στολιστεί και θα πάει σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Αυτά, πλέον δεν την ενδιαφέρουν.

Δεν ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της

Μία βόλτα να κάνεις στα social media διάσημων μαμάδων και θα δεις παντού ποσταρισμένες φωτογραφίες των παιδιών τους, ενίοτε και σε στιγμές που δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν. Η Mila Kunis κι εδώ κάνει την ανατροπή, αφού δε θέλει να εκθέτει τα παιδιά της στη δημοσιότητα. Όπως εξηγεί, όταν μεγαλώσουν, θα αποφασίσουν εκείνα, αν θέλουν να εκτεθούν και τον τρόπο που θα το κάνουν. Μέχρι τότε, με το σύζυγό της σέβονται την ιδιωτικότητα τους.

mila kunis 5



Δεν δίνουν στα παιδιά τους δώρα τα Χριστούγεννα

Κι έχουν απαγορεύσει και στους παππούδες να δίνουν. Παράδοξο, αλλά στο μυαλό της είναι απόλυτα λογικό. Κούκλες και αυτοκινητάκια έχουν πολλά, οπότε τα Χριστούγεννα προτιμούν να τους κάνουν δώρα πιο ουσιαστικά και όχι παιχνίδια, που δεν τους χρειάζονται.

Δεν φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη της

Τη στιγμή που οι αρκετές διάσημες μαμάδες μέσα από συνεντεύξεις ή τα social media, παρουσιάζουν την εικόνα της σχεδόν τέλειας μαμάς, η Mila Kunis παραδέχεται ότι κάνει λάθη, ότι δεν είναι η τέλεια μαμά και ότι η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και δε διστάζει να τα βάλει και με τον εαυτό της για λάθη που κάνει με τα παιδιά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery παπαράτσι φωτογραφίες των παιδιών του ζευγαριού, από βόλτες τους.

Διαβάστε επίσης

Βόλτα με τον άνδρα της και την κόρη της λίγες εβδομάδες πριν τη γέννα (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved