Παντρεύτηκε κρυφά η Sandra Bullock; Όλη η αλήθεια

Παντρεύτηκε ή όχι η Sandra Bullock;

Παντρεύτηκε κρυφά η Sandra Bullock; Όλη η αλήθεια

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα που θέλουν τη Sandra Bullock να παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της, Bryan Randall. Και να «σφράγισαν» έτσι έναν μεγάλο έρωτα, που γεννήθηκε από το πουθενά και μάλιστα, σε μία δύσκολη περίοδο για την αγαπημένη ηθοποιό.

sandra bullock 1

Ωστόσο, πηγή κοντά στο ζευγάρι διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, δηλώνοντας στο people, ότι το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε! Και κάπως έτσι, έλαβε άδοξο τέλος η φημολογία, περί γάμου. Βέβαια, οι φήμες έχουν – θα λέγαμε – κάποια βάση, αφού το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και μένει κάτω από την ίδια στέγη, από τον πρώτο καιρό της σχέσης του.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε σε μία δύσκολη εποχή για τη Sandra Bullock, λίγο μετά το διαζύγιο της κι ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα συντρίμμια της από την προδοσία που έζησε από τον πρώην σύζυγό της. Ήταν, όμως, και μία περίοδος που έκανε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή της, δίπλα στον υιοθετημένο γιο της. Και ο μικρός Louis ήταν αυτός που «έφερε» κοντά το ζευγάρι, αφού ο Bryan Randall είχε αναλάβει τη φωτογράφηση από τη σχολική αποφοίτηση του παιδικού σταθμού.

sandra bullock 4

Η διάσημη ηθοποιός τον γνώρισε εκεί και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Σύντομα έγιναν ζευγάρι, ενώ λίγους μήνες μετά, όταν εκείνη υιοθέτησε και την κόρη της, ο γοητευτικός φωτογράφος τη στίξε στην προσπάθειά της αυτή. Έκτοτε, όλοι τους μένουν μαζί σαν μία αγαπημένη οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

Sandra Bullock: Αγόρασε ένα συγκλονιστικό σπίτι και σου έχουμε φωτογραφίες

Sandra Bullock: Το απίστευτο ποσό που δώρισε στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved