Audrey σε λατρεύουμε! Γνωρίστε το κοριτσάκι που πάσχει από σπάνια ασθένεια & λατρεύει το χορό (vid)

Η Audrey Nethery είναι η απόλυτη σταρ του Youtube και μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε.

Audrey σε λατρεύουμε! Γνωρίστε το κοριτσάκι που πάσχει από σπάνια ασθένεια & λατρεύει το χορό (vid)

Η 9χρονη Audrey τα τελευταία χρόνια έχει μπει στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, μέσω του διαδικτύου. Η προσωπική της ιστορία είναι συγκινητική, όπως συγκινητική και διδακτική είναι η δίψα, η θέληση και η όρεξη της για ζωή. Γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια στο αίμα, τo σύνδρομο Diamond Blackfan (DBA) με κύριο χαρακτηριστικό την αδυναμία παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων από το μυελό των οστών. Είναι γνωστή και ως πολύ βαριά μορφή αναιμίας.

audrey nethery

Τους πρώτους μήνες της ζωής της τους πέρασε στο νοσοκομείο, ενώ η περίπτωση της είναι τόσο εξαιρετικά σπάνια, που χρειάζεται να κάνει πολύ συχνά μεταγγίσεις αίματος. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ασθένειας της, είναι η κόπωση. Ωστόσο, η γλυκύτατη Audrey «έσπασε» τους… κανόνες της ασθένειας της και μόνο κούραση δε νιώθει. Αντίθετα, έχει μία απίστευτη δίψα και όρεξη για ζωή και κυρίως για χορό και τραγούδι, που είναι και τα αγαπημένα της. Με μία μικρή αδυναμία στη Zumba.

selena gomez

Το 9χρονο σήμερα κορίτσι συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς χορού, όπου με την αξία και το ταλέντο της «κλέβει» πάντα την παράσταση. Η Audrey έχει εξελιχθεί και στη μεγαλύτερη σταρ του διαδικτύου. Ο μπαμπάς της θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και κουράγιου σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες και στους γονείς αυτών, έφτιαξε στο Youtube ένα κανάλι για την κόρη του και συχνά ανεβάζουν βιντεάκια της, πότε να χορεύει, πότε να τραγουδάει καραόκε και πότε να δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην κουζίνα. Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο την έχουν λατρέψει και αποτελεί για όλους πηγή έμπνευσης.

Δείτε το βίντεο με την αξιολάτρευτη Audrey. Θα την αγαπήσετε, όπως όλοι μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved