«Αληθινή μαμά» δεν είναι μόνο εκείνη που σε φέρνει στον κόσμο (pics)

Μαμά είναι η βιολογική. Είναι, όμως, και η θετή. Η μητριά ή εκείνη που σε υιοθετεί.

«Αληθινή μαμά» δεν είναι μόνο εκείνη που σε φέρνει στον κόσμο (pics)

Αληθινή μαμά δεν είναι πάντα εκείνη που σε γεννάει. Αληθινή είναι εκείνη που σε αγαπάει, που σε φροντίζει, που σε μεγαλώνει. Που είναι δίπλα σου στις καλές και τις άσχημες στιγμές. Που κάθεται να της βουρτσίσεις τα μαλλιά. Που ξενυχτάει στο προσκέφαλό σου, όταν αρρωσταίνεις. Που τρέχεις στην αγκαλιά της όταν πέφτεις. Που χαίρεται με τη χαρά σου. Που κλαίει με τη λύπη σου. Είναι εκείνη που σε καμαρώνει, σε βλέπει να μεγαλώνεις, που εσύ προχωράς μπροστά και αυτή στέκεται πίσω σου.

Αληθινή μαμά είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο, αλλά και αυτή που σου δείχνει τον κόσμο! Και αυτή την «αληθινή μαμά» απεικονίζει μέσα από υπέροχες φωτογραφίες η Alyson Aliano. Η ίδια είναι φωτογράφος και μητριά των δίδυμων κοριτσιών του συζύγου της. Και μπορεί να μην είναι η βιολογική μητέρα τους, όμως, τις αγαπά και τις μεγαλώνει σαν να είναι κόρες της. Είναι δίπλα τους σε κάθε τους στιγμή.

Ωστόσο, ο κόσμος αυτό δε μπορεί να το καταλάβει. Και από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε, τη ρωτούσαν πότε θα κάνει δικά της παιδιά. Και αυτή η αδιάκριτη ερώτηση, την έκανε να σκεφτεί το επόμενο πρότζεκτ της, το «Αληθινή μαμά». Σε αυτό, μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι αληθινή μαμά σε ένα παιδί, μπορεί να είναι και η θετή. Έτσι, βρήκε μέσα από το εργασιακό της περιβάλλον, αλλά και από γνωστές και φίλες γυναίκες, μαμάδες με τα παιδιά τους. Μαμάδες, όμως, διαφορετικές: βιολογικές, μητριές ή μαμάδες που υιοθέτησαν παιδί. Και στην υπέροχη αυτή συλλογή, μεγάλη νικήτρια είναι η μητρότητα!

Δείτε στην παρακάτω gallery, τις φωτογραφίες που θα σας συγκινήσουν!

Πηγή: Huffingtonpost.com

Διαβάστε επίσης

Μητρότητα - βασικό κεφάλαιο στη ζωή μιας γυναίκας

Χωρίς τις μαμάδες μας δε μπορούμε και 8 σκίτσα το αποδεικνύουν με τον πιο τρυφερό τρόπο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved