Οκτώ χρόνια μαζί! Οκτώ χρόνια ευτυχίας... Οκτώ χρόνια μητρότητας

Σήμερα γιορτάζει η κόρη μου. Γίνεται 8 χρονών και μαζί της γιορτάζω κι εγώ... 8 χρόνια μητρότητας!

Οκτώ χρόνια μαζί! Οκτώ χρόνια ευτυχίας... Οκτώ χρόνια μητρότητας

Κορίτσι μου,

Σήμερα γίνεσαι 8 ετών. Οκτώ χρονών! Ακόμη και ο ήχος των λέξεων κάνει την καρδιά μου να φτερουγίζει στο στήθος μου από ενθουσιασμό και την ίδια στιγμή μου κόβει την ανάσα. Πώς περνάνε τα χρόνια έτσι;

Πάντα μου έλεγαν ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα και τελικά είχαν απόλυτο δίκιο.

Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για εσένα, που μεγαλώνεις. Εσύ στην ηλικία των 8 ετών είσαι με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ο άνθρωπος που εύχομαι να μπορούσα να ήμουν κι εγώ.

Εκφράζεις όλα όσα νιώθεις χωρίς φόβο

Θα μπορούσε να σε πει κανείς και ατρόμητη. Προσεύχομαι να συνεχίσεις να είσαι το ίδιο υπέροχο πλάσμα και σε μερικά χρόνια ακόμη. Να υψώνεις τη φωνή σου, το ανάστημά σου και να διεκδικείς χωρίς φόβο!

Η καρδιά σου αγαπάει όλο τον κόσμο

Όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς με όλη τη σημασία της λέξης. Είτε πρόκειται για φίλους, είτε για την οικογένειά σου, αγαπάς με πραγματική αγάπη και ξέρεις κάτι, αυτό το αγαπάω κι εγώ σε εσένα.


https://www.instagram.com/p/BcWsUxjHnYB/

Αχ, αυτή η ευαίσθητη και καλλιτεχνική σου ψυχούλα

Κορίτσι μου έχεις ένα άστρο λαμπρό από πάνω σου. Λάμπει και σε κάνει να λάμπεις κι εσύ. Σε αυτή τη λάμψη σε βοηθάει η αγάπη που έχεις για τους άλλους. Όσο για τις ευαισθησίες σου; Τι να πω; Γεννήθηκες ψαράκι καρδιά μου. Δεν είναι κακό να έχεις ευαισθησίες. Μπορεί μερικές φορές αυτή η ευαίσθητη καρδούλα να μοιάζει με «κατάρα» αλλά βάστα γερά μωρό μου, μην αφήσεις την ευαίσθητη καρδούλα σου να σκληρύνει.

Είσαι ισχυρή

Διστάζω να το γράψω αυτό αλλά πρέπει. Μου αρέσει που είσαι ισχυρή. Που είσαι πεισματάρα, σε σημείο που με τρελαίνεις αρκετές φορές. Εύχομαι αυτό το πείσμα να μάθεις να το διαχειρίζεσαι σωστά όταν μεγαλώσεις και να μην αφήσεις ποτέ, το πείσμα να θολώσει την καρδιά σου. Χρησιμοποίησέ το για να αλλάξεις τον κόσμο.

Είσαι όμορφη

Μπορεί κάποιες φορές να μην το πιστεύεις, να μην το βλέπεις, αλλά είσαι όμορφη. Έχεις ένα υπέροχο χαμόγελο που κάνει το χώρο που βρίσκεσαι να λάμπει. Τα μάτια σου έχουν το πιο όμορφο και πιο γλυκό καστανό χρώμα που υπάρχει στον κόσμο. Τα μαλλιά... αχ αυτά τα μαλλιά σου, ξέρεις πόσο μου αρέσουν. Αλλά το πιο σημαντικό ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν είσαι μόνο όμορφη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Είσαι το κορίτσι μου! Έφερες τα πάνω κάτω στη ζωή μου από τη στιγμή που σε τοποθέτησαν στα χέρια μου. Με έκανες να δακρύζω με το παραμικρό. Με έκανες περισσότερο ευαίσθητη, με έκανες μαμά και μαζί με εσένα σήμερα γιορτάζω κι εγώ 8 χρόνια μητρότητας.


https://www.instagram.com/p/BZlu-xln4UV/

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ανακάλυψα ότι πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια!

Οκτώ χρόνια ευτυχίας, οκτώ χρόνια μητρότητας, οκτώ χρόνια αγάπης. Είναι δύσκολο να μετρήσω πόσες αγκαλιές και πόσα φιλιά έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτά τα δύο ζουμερά και τρυφερά μαγουλάκια. Αυτά τα κόκκινα μαγουλάκια που κοκκινίζουν από ντροπή, που γελάνε από χαρά και που κάποιες φορές είναι υγρά από δάκρυα.

Σου έχω πει ότι ο προορισμός σου σε αυτή τη ζωή είναι να καταφέρεις σπουδαία πράγματα και ότι κάτι ΜΕΓΑΛΟ σε περιμένει εκεί έξω . Ανυπομονώ να δω πραγματικά τι σχέδια έχει κάνει για εσένα ο Θεός.

Ελπίζω αυτά τα γενέθλια να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα και χειρότερα από τα επόμενα.

Λοιπόν... λίγες ώρες έμειναν... Θα έρθω να σε πάρω από το σχολείο και όλο το Σαββατοκύριακο θα γιορτάζουμε!

Σε αγαπώ πολύ,

Η μανούλα

Διαβάστε επίσης:

Μη γίνεις νονά αν δεν μπορείς να τηρείς όλες σου τις υποχρεώσεις

Γράμμα στον εαυτό μου την ημέρα των γενεθλίων μου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved