Γνωστή ηθοποιός: «Μετά από μια δύσκολη γέννα και πολλές επιπλοκές επιτέλους γέννησα τον γιο μου»

Γέννησε δύο εβδομάδες μετά την πιθανή ημερομηνία τοκετού!

Γνωστή ηθοποιός: «Μετά από μια δύσκολη γέννα και πολλές επιπλοκές επιτέλους γέννησα τον γιο μου»

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα νεογέννητο αγοράκι στις 20 Φεβρουαρίου και μάλιστα ήρθε στον κόσμο μερικές εβδομάδες μετά την πιθανή ημερομηνία τοκετού, για αυτό και γεννήθηκε με βάρος 4.350 κιλογραμμάρια.

«Μετά από μια δύσκολη γέννα με πολλές επιπλοκές, ο μικρός Jack γεννήθηκε 2,5 εβδομάδες μετά την πιθανή ημερομηνία τοκετού του. Στις 20 Φλεβάρη, ζυγίζοντας 4.350 γρ.», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά το μικροσκοπικό χεράκι του γιου της.

«Δεν χρειάζεται να πω, ότι πετάμε στα ουράνια για αυτό το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Εκείνος και εγώ περάσαμε πολλά καθώς τα πλάνα μας για φυσικό τοκετό πήγαν "περίπατο". Αλλά με την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων: οικογένεια, μαία και ιατρικό προσωπικό, βγήκαμε νικητές, υγιείς και ευτυχισμένοι! Εντάξει λοιπόν, αυτά ήταν όλα. Είμαι πολύ κουρασμένη για να γράψω ο,τιδήποτε άλλο. Ώρα για ύπνο!».

vinessaofficial 1 3 2018 22 36 2 401

Η Vinessa Shaw, πρωταγωνίστρια του Hocus Pocus, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον Αύγουστο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved