Πώς είναι να μεγαλώνεις αγόρια; 18 φωτογραφίες με τις οποίες θα ταυτιστείτε (pics)

Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν με τον πιο αστείο, αλλά συνάμα και με τον πιο γλυκό τρόπο, πώς είναι πραγματικά να μεγαλώνεις αγόρια!

Πώς είναι να μεγαλώνεις αγόρια; 18 φωτογραφίες με τις οποίες θα ταυτιστείτε (pics)

Η φωτογράφος Sara Easter από το Arlington είναι μητέρα τριών αγοριών, ηλικίας, 9, 7, και 4 χρόνων. Αγαπημένο της θέμα φωτογράφησης δεν είναι άλλο από τα τρία της παιδιά, τα οποία δε σταματά να τραβά κάθε στιγμή της ημέρας. «θέλω μετά από 20 χρόνια να κοιτάξω τις φωτογραφίες και να ταξιδέψω πίσω στον χρόνο, τότε που ο γιος μου ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, μετά από μία μέρα περιπέτειας» εξηγεί η ίδια για το λόγο που οι γιοι της έχουν γίνει το αγαπημένο της θέμα.

Εξάλλου, τα αγόρια είναι ανεξάντλητη πηγή και δίνουν διαρκώς αφορμές στη μητέρα τους για να τα απαθανατίζει. Αν είστε κι εσείς μαμάδες αγοριών, τότε ξέρετε πώς είναι. Σκαρφαλώνουν παντού, τρέχουν, πέφτουν, κυλιούνται στις λάσπες, επιστρέφουν στο σπίτι με σκισμένα ρούχα, λερωμένοι οι ίδιοι παντού. Κάνουν τα πιο αστεία πράγματα για να γελάσεις, σε παίρνουν τις πιο σφιχτές αγκαλιές και στο τέλος πέφτουν κατάκοπα στο κρεβάτι τους.

Στιγμές, που η Sara Easter απαθανάτισε με το φακό της και που όλες οι αγορομάνες είτε έχουμε επίσης φωτογραφίσει, είτε έχουμε σκεφτεί: «να τραβήξουμε μία φωτογραφία, να την δείχνουμε όταν μεγαλώσουν, για να καταλάβουν τι τραβάγαμε»!

Δείτε στην παρακάτω gallery της φωτογραφίες, που σίγουρα θα ταυτιστείτε.

Πηγή: popsugar

Διαβάστε επίσης

Έχεις γιο; Τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με αυτό το video

Πόσο τρυφερές στιγμές: Μαμάδες με τους γιους τη μέρα του γάμου τους (pics)

Μεγαλώνεις γιο; Τότε ξέρεις ότι είναι η ωραιότερη πρόκληση της ζωής σου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved