«Για εμάς είναι τέλεια!» - Η οικογένεια γιορτάζει τη γέννηση της μικρής τους με Σύνδρομο Down

Η Amber Rojas, είχε τέσσερα παιδιά και όταν γέννησε το πέμπτο της παιδί αιφνιδιάστηκε όταν αντίκρισε τη μικρή της νεογέννητη κόρη!

«Για εμάς είναι τέλεια!» -  Η οικογένεια γιορτάζει τη γέννηση της μικρής τους με Σύνδρομο Down

Η Amber γέννησε το πέμπτο της παιδί, σε γυναικολογική κλινική στην 38 εβδομάδα της κύησης και κατάφερε να μπει στην πισίνα λίγο πριν εμφανιστεί το μωρό της. Η μικρή φατσούλα που αντίκρισε δεν ήταν κάτι που περίμενε, αλλά η Amber είπε στο Love What Matters, ότι πέταξε από ευτυχία μόλις τη γνώρισε!

«Το επόμενο πράγμα που γνώριζα ήταν ότι το γλυκό μου μωρό ήταν στα χέρια μου και είχα τόσα πολλά συναισθήματα... Μόλις την κοίταξα το κατάλαβα. Κατάλαβα ότι το μωρό μου γεννήθηκε με σύνδρομο Down. Μόλις την είδε η μαία μου Angele, έδειξε απορία. Ήταν κάπως νευρική. "Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η κόρη σου έχει κάποια σημάδια συνδρόμου Down." Εκείνη τη στιγμή είπα ότι "Το ήξερα! Δεν ήμουν τρελή! Το ήξερα. Ήξερα ότι κάτι ήταν διαφορετικό σε αυτή την εγκυμοσύνη". Ήθελα να μάθω τα πάντα για το σύνδρομο Down και τα μωρά που γεννιούνται με αυτό το σύνδρομο ώστε να φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ την κόρη μου, Amadeus. Δεν μας ένοιαξε ότι γεννήθηκε με σύνδρομο Down, επειδή όλοι έχουμε κατενθουσιαστεί μαζί της και με το έξτρα χρωμόσωμά της!», είπε η μαμά δείχνοντας ότι δεν γνώριζε ότι κυοφορούσε ένα μωρό με σύνδρομο Down και επίσης ότι δεν γνώριζε τίποτε για το σύνδρομο αυτό.

«Ο Θεός μας έστειλε την Amadeus για κάποιο λόγο. Η οικογένειά μας ενώθηκε ακόμη περισσότερο με την άφιξή της. Για εμάς είναι όπως όλα τα άλλα παιδιά που έχουμε. Θέλει γάλα. Κλαίει. Γελαέι. Την αγαπάμε πολύ!».

Δείτε το βίντεο από τη γέννησή της και φωτογραφίες παρακάτω. Η αντίδραση των υπολοιπων παιδιών... μοναδική!

Διαβάστε επίσης:
Πως μπορεί να χωρέσει η χαρά και η λύπη μαζί σε μια ιστορία γέννας;

Γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της με Σύνδρομο Down και είναι απλά αξιολάτρευτη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved