Εννέα διάσημες μαμάδες που έφαγαν τον πλακούντα τους (pics)

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Θα τρώγατε αλήθεια τον πλακούντα σας είτε σε μορφή χαπιού είτε σε smoothie;

Εννέα διάσημες μαμάδες που έφαγαν τον πλακούντα τους (pics)

Κάποιοι ειδικοί εξηγούν ότι αυτή η τακτική δεν έχει καθόλου οφέλη (και ίσως εγκυμονούν κινδύνους) αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει αρκετές μαμάδες, συμπεριλαμβανομένου και των διάσημων μαμάδων, να μετατρέπουν σε χάπι τους πλακούντες τους ώστε να τους καταναλώσουν. Η πιο διαδεδομένη μορφή πλακουντοφαγίας είναι αυτή με τα χαπάκια. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πλακούντας δεν καταναλώνεται στη μορφή που έχει μετά την γέννα, αλλά μετά από ειδική επεξεργασία, αποξηραίνεται και επιστρέφεται στην λεχώνα σε μορφή κάψουλας.

Κάποιες ωστόσο έχουν ακολουθήσει μια άλλη τακτική, όπως για παράδειγμα βάζοντας τον πλακούντα τους στην κατάψυξη και χρησιμοποιώντας τον (παγωμένο) μέσα σε smoothies. (μην εκπλήσσεστε και όμως συμβαίνει)

Ποιες όμως είναι αυτές οι εννέα διάσημες μαμάδες που έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι έχουν φάει τον πλακούντα τους;

1. Nikki Reed

nikkireed 27 2 2018 12 33 22 28

Η ηθοποιός του Twilight, Nikki Reed, σε ποστ της στο Instagram, σχολίασε ότι έφαγε το τελευταίο χάπι του πλακούντα της. «Τελευταία μέρα για τα χάπια του πλακούντα. Δεν είμαι έτοιμη ακόμη να πω αντίο!!! Υ.γ. στέλνω την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες που νιώθουν ότι κάνουν ό,τι καλύτερο για την υγεία τους. Εμένα μου το σύστησε η μαία μου αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι το εγκρίνουν!».

Δείτε περισσότερες διάσημες μαμάδες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

«Ένα πλακούντα-smoothie παρακαλώ!»

Tο παράκανε! Ανδρας έφαγε τον πλακούντα της γυναίκας του μέσα σε τάκο!

Εσείς γνωρίζετε πόσα μικρόβια κρύβει ο πλακούντας σας;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved