Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Βανέσσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση (pic)

Πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!

Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Βανέσσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση (pic)

Είναι ένας γλύκας και έχει υπέροχα μπουκλωτά καστανά μαλλιά. Πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό με το πόσο μεγάλωσε ο γιος των γνωστών Ελλήνων ηθοποιών.

Σαν χθες, μας φαίνεται ότι γέννησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, όμως με μια μικρή έρευνα θυμηθήκαμε ότι έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Αύγουστο του 2015. Όπως και τότε σας είχαμε ενημερώσει, η όμορφη τραγουδίστρια γέννησε με καισαρική το αγοράκι της βάρους 3.150.

Τώρα πια ο μικρός Ιάσονας είναι 2,5 ετών και έχει πάρει στην κυριολεξία το μυαλό του μπαμπά και της μαμάς του. Οι δυο ηθοποιοί δεν δημοσιεύουν σχεδόν ποτέ φωτογραφία του παιδιού τους στα social media, ενώ πάντα φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας το γιο τους.

Για αυτό το λόγο, δεν μπορούμε να κρύψουμε την έκπληξή μας όταν είδαμε φωτογραφία του μικρού Ιάσονα στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της μαμάς του, Βανέσσας Αδαμοπούλου.

Φορώντας κίτρινες φόρμες, γούνινες angry birds παντόφλες και παίζοντας με τις πλαστελίνες του στο καρεκλάκι ο Ιάσονας μας τρέλανε.

«Playing #childsworld #playingwithmyson #inthekitchen #happymom», σχολίασε η Βανέσσα και αμέσως η φωτογραφία γέμισε με likes και σχόλια!

Δείτε τη φωτογραφία του μικρού Ιάσονα στην παρακάτω gallery!

Ιωάννης Παπαζήσης: Αγκαλιά με τον γιο του στο πρώτο Εκάλη Run (φωτό)

Γνωστή Ελληνίδα μανούλα φωτογραφήθηκε πρώτη φορά με τον μπόμπιρά της και αποκαλύπτει…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved