Μωρό και μεγαλύτερο παιδί μαζί στο ίδιο δωμάτιο: 22 απίθανες ιδέες για να το διακοσμήσετε (pics)

Το μεγαλύτερο παιδί σας μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με το μωρό; Ανακαλύψαμε για εσάς απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε το κοινό παιδικό.

Μωρό και μεγαλύτερο παιδί μαζί στο ίδιο δωμάτιο: 22 απίθανες ιδέες για να το διακοσμήσετε (pics)

Σε λίγο καιρό θα υποδεχτείτε το δεύτερο παιδί σας κι έχετε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον ερχομό του. Και μέσα σε αυτό, έχετε το άγχος της έλλειψης του χώρου. Μένετε σε διαμέρισμα που διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο και τα δύο σας παιδιά, το μεγαλύτερο και το μωρό, θα χρειαστεί να το μοιράζονται.

paidiko diakosmisi 7



Και κάπου εδώ προβληματίζεστε πώς θα χωρέσετε τα πράγματα και των δύο παιδιών σε ένα χώρο, ώστε αυτός να είναι λειτουργικός, αλλά και όμορφος. Να το χωρίσετε στη μέση, με μία κιμωλία, όπως στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», εννοείται ότι δεν παίζει. Μπορείτε, όμως, να το διαμορφώσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι 2 σε 1. Να διαθέτει δηλαδή στοιχεία στη διακόσμηση ενός βρεφικού δωματίου, αλλά και στοιχεία ενός δωματίου για μεγαλύτερα παιδιά.

paidiko diakosmisi 9

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, στο διαδίκτυο απίθανες ιδέες διακόσμησης για κοινό παιδικό δωμάτιο, για να εμπνευστείτε για των δικών σας παιδιών.

Διαβάστε επίσης

Βρεφικό δωμάτιο: 60 πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για αγόρια και κορίτσια

Μικρό παιδικό δωμάτιο; Κι όμως, υπάρχουν λύσεις διακόσμησης και μάλιστα υπέροχες! (pics)

Deco: 25 απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο σε ουδέτερους τόνους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved