Είναι αξιολάτρευτη! Γνωρίστε την πρώτη δισεγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Savannah Phillips (pics)

Είναι κούκλα και έχει την 14η θέση σειρά στη διαδοχή του θρόνου!

Είναι αξιολάτρευτη! Γνωρίστε την πρώτη δισεγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Savannah Phillips (pics)

Και ποιος δεν γνωρίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ! Κάποιοι την ξέρουν ως «Η αυτής μεγαλειότης η βασίλισσα», ως «Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου» ή ως «Gan-Gan!».

Αλλά μόνο λίγοι μπορούν να την προσφωνούν με αυτό το όνομα, όπως για παράδειγμα τα 5 δισέγγονά της. Και ενώ ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte είναι σε εμάς τα πιο γνωστά δισέγγονα της βασίλισσας, η πρώτη δισεγγονή που απέκτησε είναι η Savannah Phillips, κόρη του Peter Phillips και εγγονής της Πριγκίπισσας Anne!

Ποιοι είναι οι γονείς της;

savannah phillips 6

Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Anne, Peter και μεγαλύτερος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ, γνώρισε την Καναδή σύζυγό του, Autumn Phillips, στο Montreal το 2003. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο κάστρο Windsor, πέντε χρόνια μετά, στις 17 Μαΐου το 2008.

Πότε γεννήθηκε η Savannah;

savannah phillips 8

Η Savannah γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2010. Είναι πρώτη δισεγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ και εγγονή της πριγκίπισσας Anne.

Το όνομά της μικρής δεν έγινε γνωστό αμέσως. Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της βάφτισής της.

Είναι 14η στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου

basilisa

Μόλις γεννήθηκε, η Savannah ήταν στην 12η θέση της διαδοχής του θρόνου, αλλά η γέννηση του Πρίγκιπα George και της Πριγκίπισσας Charlotte, την κατέβασαν δυο θέσεις χαμηλότερα. Μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, θα πέσει στην 15η θέση.

Αν και είναι νόμιμη διάδοχος του θρόνου, η Savannah δεν έχει κάποιο βασιλικό τίτλο. Σύμφωνα με το BBC, τα παιδιά της κόρης μιας βασίλισσας δεν λαμβάνουν τίτλο. Όταν ο πατέρας της Savannah, Peter Phillips γεννήθηκε, οι γονείς του, πριγκίπισσα Anne και Captain Mark Phillips, αρνήθηκαν την προσφορά της Βασίλισσας να του δώσει έναν τίτλο ευγενείας. «Η πριγκίπισσα Anne και ο σύζυγός της εξήγησαν στη βασίλισσα ότι ένα τίτλος θα αποτελούσε εμπόδιο στη μελλοντική καριέρα του παιδιού τους!».

Δείτε φωτογραφίες της Savannah, στην παρακάτω gallery!

πηγή: townandcountrymag.com

Διαβάστε επίσης:
Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες του πρίγκιπα William και της Kate Middleton με τα παιδιά τους

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες της από την πρώτη μέρα στον παιδικό, απλά δεν υπάρχουν!

H βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 90 ετών και φωτογραφήθηκε με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved