Εξέλιξη-σοκ για τον Ewan McGregor: Τον παράτησε η σύντροφός του, λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του

Άδοξο τέλος είχε, όπως φαίνεται ο παράνομος έρωτας του διάσημου ηθοποιού.

Εξέλιξη-σοκ για τον Ewan McGregor: Τον παράτησε η σύντροφός του, λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του

Αυτή την εξέλιξη δεν την περιμέναμε και σίγουρα δεν την περίμενε και ο Ewan McGregor. Λίγες μέρες, μετά την αίτηση διαζυγίου του από την 22 χρόνια σύζυγό του, Eva Mavrakis και η φερόμενη ως η «πέτρα του σκανδάλου» τον άφησε στα… κρύα του λουτρού! Κι ενώ, δηλαδή, ο διάσημος ηθοποιός θα περίμενε ότι πλέον με το διαζύγιο ανά χείρας, θα μπορούσε να ζήσει ελεύθερος τον έρωτά του με την Mary Elizabeth Winstead, εκείνη είχε αντίθετη γνώμη.

Ewan McGregor 5

Κι εντελώς ξαφνικά, έδωσε τέλος στη σχέση τους, που απασχολεί τον Τύπο, τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος που η 33χρονη ηθοποιός κούνησε μαντήλι; Δεν της αρέσει που όλοι την αποκαλούν «αντροχωρίστρα»! Βλέπετε, όταν «έσκασε» το θέμα της σχέσης τους και κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους, ο διάσημος ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένος! Κι επίσης, ο γάμος του φαινομενικά δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. Οπότε, δεν ήταν δύσκολο η Mary Elizabeth Winstead να περάσει στη συνείδηση των περισσοτέρων, ως η «πέτρα του σκανδάλου».

Ewan McGregor 1

Τίτλο που η ίδια δεν άντεξε να κουβαλάει. Τι και αν ο Ewan McGregor είναι ξετρελαμένος μαζί της; Τι και αν για χάρη της τα παράτησε όλα, τινάζοντας στον ΄»αέρα» έναν γάμο 22 χρόνων; Τι και αν η σχέση του αυτή προκάλεσε πόνο στην οικογένεια του, και περισσότερο στην έφηβη κόρη του, η οποία έγραψε και σχετικό τραγούδι για τον πατέρα της; Τι και αν στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες εκείνος την ευχαρίστησε δημοσίως από σκηνής; Η νεαρή συνάδελφός του, τον παράτησε εν μία νυκτι. Την ώρα που εκείνος περίμενε ότι θα ζήσει ελεύθερος τον έρωτα του.

Διαβάστε επίσης

Ο ηθοποιός και επίσημα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του

Συγκλονίζει η κόρη του Ewan McGregor: Τον κατηγορεί ότι τους εγκατέλειψε, με ένα τραγούδι (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved