Ζευγάρι υιοθετεί μωρό με προβλήματα υγείας - Η ιστορία τους θα σας συγκινήσει (pics)

Έχασαν το παιδί τους και υιοθέτησαν ένα άλλο με προβλήματα υγείας! Η πικρόγλυκη ιστορία που αποδεικνύει ότι η αγάπη όλα τα γιατρεύει!

Ζευγάρι υιοθετεί μωρό με προβλήματα υγείας - Η ιστορία τους θα σας συγκινήσει (pics)

Όταν η Katie και ο Josh Butler ανακάλυψαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, πέταξαν από ευτυχία. Μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που δεν ήθελαν καν να μάθουν το φύλο του μωρού. Τους αρκούσε που θα γίνουν γονείς και δεν τους ένοιαζε αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν. Στην 20η εβδομάδα της κύησης και όταν η Katie επισκέφθηκε τον γιατρό της για τον προγραμματισμένο έλεγχο, ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

«Στην 20η εβδομάδα η μεγαλύτερη ανησυχία μας ήταν μήπως και μάθουμε καταλάθος το φύλο του μωρού. Αντί για αυτό όμως, μας ενημέρωσαν ότι το μωρό μας είχε ισχυρούς δείκτες ανάπτυξης μιας γενετικής διαταραχής».

Μετά από αυτά τα νέα, η Katie γέννησε ένα μικρό αγόρι στην 39η εβδομάδα της κύησης που ονόμασαν Dewey. Αν και ήξεραν ότι ο δρόμος για ανάκαμψη ήταν μακρύς, οι δυο νέοι γονείς αποφάσισαν να παλέψουν. Ο μικρός υποβλήθηκε σε αρκετές εγχειρήσεις, αλλά δυστυχώς μετά ένα χειρουργείο, η καρδιά του δεν άντεξε. Έτσι ενημέρωσαν τους γονείς, ότι «Δεν τα κατάφερε!».

«Εγώ δεν κατάλαβα αμέσως τι εννοούσαν. Μας είχαν πει πολλές φορές ότι δεν τα κατάφερε, αλλά πάντα τα κατάφερνε. Αυτή τη φορά όχι. Ο Josh το κατάλαβε αμέσως και έπεσε στα γόνατα. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι τον χάσαμε. Ακόμη και όταν μου τον έφεραν να τον δω, πίστευα ότι κοιμόταν!».

Δυo μήνες αργότερα και ενώ το ζευγάρι ακόμη προσπαθούσε να διαχειριστεί αυτή την απώλεια, η Katie πήρε ένα μήνυμα από τη ΜΕΝΝ. «Ένα μωράκι χρειαζόταν μια οικογένεια και έτσι ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους. Μου είπαν ότι επρόκειτο για ένα πρόωρο αγοράκι, με αναπτυξιακά προβλήματα και προβλήματα στην αναπνοή. Δεν το σκεφτήκαμε λεπτό. Μαζί με τον Josh συμφωνήσαμε και αμέσως πήγαμε να δούμε το μωρό!».

Στις 9 Φεβρουαρίου 2015 και παρά τα προβλήματα που είχε το μωρό, ο μικρούλης βρήκε μια οικογένεια που θα τον φρόντιζε και θα τον αγαπούσε.

«O Braxel είναι γεμάτος χαρά. Ξέρουμε ότι γνωρίζει ότι κάθε μέρα για εκείνον είναι ένα δώρο. Κάνει γρήγορα φίλους. Ξυπνά κάθε πρωί τώρα πια και τρέχει να παίξει. Μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα υγείας αλλά με τη φροντίδα μας και τους γιατρούς σιγά σιγά θα τα ξεπεράσει. Πραγματικά πιστεύω ότι σε μερικά χρόνια θα είναι ένα παιδί όπως όλα!».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η οικογένεια στην παρακάτω gallery

«Η κόρη μου παραλίγο να πνιγεί στον παιδικό σταθμό» - Η εξομολόγηση μιας μαμάς που σοκάρει

Μαμά αποτυπώνει την αγωνία της επιλόχειας κατάθλιψης με αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved