Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο

Το παιδί σας γεννήθηκε τον Φεβρουάριο; Αυτά είναι όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος φεύγει, ωστόσο πριν του κουνήσουμε μαντήλι, θα πρέπει να ξέρετε ότι αν το παιδί σας γεννήθηκε τον μήνα αυτό, είναι από τα πιο τυχερά! Και αυτοί είναι οι λόγοι:

Έχουν λιγότερες πιθανότητες να είναι ευερέθιστα

Μαμάδες σας έχουμε καλά νέα. Σύμφωνα με έρευνα στην Ουγγαρία, τα παιδιά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο είναι πιο ήρεμα κι έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να έχουν νευρικά ξεσπάσματα ή επιθετική συμπεριφορά.

Γίνονται καλοί φίλοι

Τα παιδιά του Φεβρουαρίου γίνονται οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι, ενώ είναι η ψυχή της παρέας. Επίσης, κάνουν σταθερές φιλίες, που διαρκούν για μια ζωή.

mora february 1

Έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν διάσημα!

Ω ναι. Και το λένε μελέτες. Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Social Sciences, τα παιδιά που γεννιούνται αυτό το μήνα, είναι πιο τυχερά στο να γίνουν διάσημα και πετυχημένα σε αυτό που θα καταπιαστούν. Μάλιστα, σύμφωνα με μία άλλη μελέτη, της εθνικής Στατιστικής της Μ. Βρετανίας έχουν κλίση προς τα καλλιτεχνικά. Κι αν θέλετε παραδείγματα, η Rihanna, η Shakira, η Jennifer Aniston, o Ronaldo, αλλά και ο Michael Jordan είναι κάποιους από τις διάσημους που έχουν γεννηθεί Φεβρουάριο.

Είναι έξυπνα και ανεξάρτητα

Τα παιδιά του Φεβρουαρίου είναι έξυπνα, ανεξάρτητα, προοδευτικά και δημιουργικά. Επίσης, έχουν φαντασία, πίστη στον εαυτό τους, ενώ είναι αφοσιωμένα.

mora february 2

Είναι πιθανό να υποφέρουν από διαταραχές ύπνου

Το αρνητικό βέβαια, είναι ότι όσοι γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από διαταραχές ύπνου. Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανική μελέτη το μήνα αυτό οι άνθρωποι υποφέρουν περισσότερο από αυπνίες.

Διαβάστε επίσης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά που γεννιούνται τον χειμώνα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved