Ελληνίδα δημοσιογράφος γέννησε τον Δεκέμβριο κι ανέβασε τώρα την πρώτη φωτό από το μαιευτήριο (pics)

Μία φωτογραφία κι ένα συγκινητικό post από τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία έγινε μανούλα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ελληνίδα δημοσιογράφος γέννησε τον Δεκέμβριο κι ανέβασε τώρα την πρώτη φωτό από το μαιευτήριο (pics)

Μπορεί να κράτησε στην αγκαλιά της το γιο της, πριν λίγους μήνες, όμως, η δημοσιογράφος θέλησε το βράδυ του Σαββάτου (24/2) να ευχαριστήσει τις κουμπάρες της, Εύα Αντωνοπούλου και Γωγώ Σαμπάνη για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση, που της προσφέρουν. Ο λόγος για την Έλενα Πολυκάρπου, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο (συγκεκριμένα στις 14/12) κράτησε στη αγκαλιά της το γιο της, Μάριο.


https://www.instagram.com/p/Bfl9w2oBwmm/

Και τώρα θέλησε να ευχαριστήσει τις καλές της φίλες και κουμπάρες, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι της. Και δίπλα της στέκονται χαρούμενες οι δύο κουμπάρες της. «Την πρώτη μέρα που ήρθε στον κόσμο το αγόρι μας τα κορίτσια μου οι κουμπάρουλες μου ήταν δίπλα μου όπως πάντα...Σας αγαπώ πολύ γιατί είστε δίπλα μου το στήριγμα μου η ισορροπία η δύναμη μου… Είστε η οικογένεια που επέλεξα... Έτσι απλά ήθελα να σας τα πω γιατί τελευταία σας έχω τρελάνει!!» έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυκάρπου.


https://www.instagram.com/p/Bcse9EzBTv_/

Κι επειδή το κλίμα βάρυνε λίγο συγκινησιακά, σχολίασε με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει για την εμφάνισή της: «Τα μάτια τα λες λίγο κλειστά από την νάρκωση αλλά από Μακιγιάζ χαμός ήμουν έτοιμη να υποδεχτώ τον πρίγκιπα μου...». Εννοείται ότι τα likes και οι ευχές για το μωρό «έπεσαν» βροχή. Η δημοσιογράφος έχει άλλη μία κόρη, ενώ στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχε αποκαλύψει το πόσο δύσκολα κατάφερε να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της. Ο μικρός Μάριος πήρε το όνομα από τον παππού του, το μπαμπά της Έλενας Πολυκάρπου, τον οποίο έχασε, όταν εκείνη ήταν 12 χρόνων. Και όπως έχει αποκαλύψει, ήθελε πάντα να αποκτήσει έναν γιο, για να του δώσει το όνομα. Και τα κατάφερε.
Ναι είναι γερό!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved