Britney Spears: Σε νέες δικαστικές περιπέτειες με τον πρώην σύζυγό της και το κύμα οργής των φαν της

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες φαίνεται ότι θα μπλέξει σύντομα η Britney Spears.

Britney Spears: Σε νέες δικαστικές περιπέτειες με τον πρώην σύζυγό της και το κύμα οργής των φαν της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αφήσει για τα καλά πίσω της, τους δαίμονες του παρελθόντος, έχοντας επιστρέψει δυναμικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά και στην προσωπική της ζωή και κυρίως στο ρόλο της μητέρας, η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» έχει αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές, που είχαν ως αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί για ένα μεγάλο διάστημα η επιμέλεια των δύο γιων της. Πλέον, είναι μία πολύ καλή μαμά, είναι κοντά στους δύο γιους της, προσπαθώντας να αναπληρώσει τις χαμένες μέρες.

britney spears 4

Κι ενώ η ζωή της έχει μπει σε μια κανονικότατα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, ενώ ετοιμάζεται για το παγκόσμιο τουρ της, ο πρώην σύζυγός της, Kevin Federlein έρχεται να ταράξει την ηρεμία της. Σύμφωνα, με δημοσίευμα του E online, ο γνωστός χορευτής έχει απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο, που ειδικεύεται σε διαζύγια διάσημων, ζητώντας να σταματήσει ή έστω να πληρώνει πολύ λίγα χρήματα για τη διατροφή των παιδιών τους.

Όπως εξηγεί, τα παιδιά έχουν πλέον μεγαλώσει και οι ανάγκες τους δεν είναι οι ίδιες, ενώ κι εκείνος έχει και άλλα παιδιά (6 συνολικά στον αριθμό) και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα τους. Η τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το αίτημα του πρώην συζύγου της.

britney spears 3



Το έκαναν, όμως, οι φαν της, οι οποίοι είναι έξαλλοι μαζί του. Όλοι του λένε να πάει να βρει μία δουλειά, ότι πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν είναι δικαιολογία ότι έχει πολλά παιδιά, ενώ τονίζουν ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να ταράζει την Britney, τώρα που εκείνη βρίσκεται σε μία δημιουργική περίοδο, ενώ πλέον και μία καλή μαμά!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τα παιδιά της!

Διαβάστε επίσης

Britney Spears: Οι γιοι της μεγάλωσαν πολύ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved