Η μικρή πριγκίπισσα είχε γενέθλια και η τούρτα της είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε δει (pics)

Μία μικρή πριγκίπισσα μόνο μία τέτοια τούρτα, θα μπορούσε να είχε για τα γενέθλιά της!

Η μικρή πριγκίπισσα είχε γενέθλια και η τούρτα της είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε δει (pics)

Τα 6 της χρόνια έκλεισε η πριγκίπισσα Estelle της Σουηδίας και η οικογένειά της, της έκανε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων, όπου έσβησε τα κεράκια της. Μάλιστα, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα της γλυκύτατης Estelle, όπου σε όλες πρωταγωνιστεί η ίδια και η τούρτα της.

Και είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε δει. Απλή, έντονα κοριτσίστικη, σε ροζ χρώμα. Στη μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε την 6χρονη πριγκίπισσα, κόρη της πριγκίπισσας Victoria να κρατά την τούρτα της. Στην άλλη ποζάρει με τον 2 ετών αδελφών της, Oscar και στην τρίτη κάθεται μπροστά στο πιάνο της, χαρίζοντας το πιο γλυκό χαμόγελό της στο φακό.

prigkipisa estelle 2

Η μικρή Estelle είναι η αγαπημένη των Σουηδών και κάθε εμφάνιση της, «κλέβει» την παράσταση. Πριν λίγες μέρες, είχε βρεθεί στην εκδήλωση για την μοναρχία στη Σουηδία και η Estelle, χωρίς αμφιβολία είναι αυτή, που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα φλας, δείχνοντας μάλιστα – παρόλο το πολύ νεαρό της ηλικίας της – ενδιαφέρον για την ιστορία της οικογένειάς της.

Δείτε παρακάτω στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Estelle, τις οποίες έχει ανεβάσει το Παλάτι στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Μικροί πρίγκιπες & μικρές πριγκίπισσες ανά τον κόσμο.... διδάσκουν στιλ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved