Ο αγαπημένος σταρ θα γίνει για 5η φορά πατέρας και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

Πατέρας για 5η φορά θα γίνει αγαπημένος σταρ, των νεανικών μας χρόνων.

Ο αγαπημένος σταρ θα γίνει για 5η φορά πατέρας και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πρόκειται να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας», είναι το αρχικό σχόλιο του διάσημου ηθοποιού, στην ανακοίνωση για τον ερχομό του πέμπτου του παιδιού. Και με μπόλικη δόση χιούμορ επεσήμανε ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα σκεφτούν ότι έχουν χάσει το μυαλό τους.


https://www.instagram.com/p/BfjDR5gF1WT/

Ο λόγος για τον James Van Der Beek, τον πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή του Dawson Creek, ο οποίος σε λίγους μήνες από τώρα θα αποκτήσει το πέμπτο του παιδάκι. Μάλιστα, ο ηθοποιός και η σύζυγός του είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα εγκυμοσύνη, ενώ αποκάλυψε την είδηση ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφία της συζύγου του, Kimberly ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τα τέσσερα παιδιά τους να χαϊδεύουν τρυφερά την κοιλίτσα της.

van james 1



Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 σε μία κλειστή τελετή στο Τελ Αβίβ, μέρος όπου γνωρίστηκαν δύο χρόνια πριν. Κι έναν μήνα μετά κράτησαν στην αγκαλιά την κόρη τους, Olivia. Ο James Van Der Beek και η σύζυγός του έχουν ακόμη τρία παιδιά τον Joshua, την Annabelle και την Emillia. Και τώρα, με πολλή χαρά περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Μίας πολύ όμορφης (και κατάξανθης) οικογένειας, ενώ κάθε φορά που ο ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά του, τα likes «πέφτουν» βροχή. Δείτε κάποιες οικογενειακές στιγμές τους, όπως έχουν ανέβει στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Θυμόσαστε το Dawson's Creek; Δείτε πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές τα τελευταία 20 χρόνια (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved