Δασκάλα ενθάρρυνε τη δημιουργικότητα των παιδιών αφήνοντάς τα να ζωγραφίσουν το λευκό της φόρεμα

Δασκάλα εμπνέει τη δημιουργικότητα στους μαθητές της!

Δασκάλα ενθάρρυνε τη δημιουργικότητα των παιδιών αφήνοντάς τα να ζωγραφίσουν το λευκό της φόρεμα

Η Haley Curfman, πήγε το καλλιτεχνικό μάθημα σε άλλο επίπεδο, καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει είδηση!

Η δασκάλα της Β τάξης του δημοτικού σχολείου στην Oklahoma, ζήτησε από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν το λευκό της φόρεμα.

Στο σχολείο που διδάσκει δεν υπάρχει μάθημα καλλιτεχνικών, έτσι η ίδια με την πρώτη ευκαιρία ενθαρρύνει τα παιδιά να ζωγραφίσουν. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ζήτησε από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν ή να γράψουν κάτι που «τα έκανε χαρούμενα!».

«Πιστεύω κάθε δασκάλα και δάσκαλος πρέπει να το κάνει αυτό», έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook. «Είναι κάτι σπουδαίο!».

Η Curfman, είπε τα αγαπημένα της σχέδια ήταν ένας άνθρωπος από ζαχαρωτά, καρδιές και ουράνια τόξα. Επίσης, στο φόρεμά της έλαβε και τρυφερά μηνύματα από τους μαθητές της.

«Η ζωγραφική είναι μια μεγάλη διέξοδος για τους μαθητές και μέσω αυτής, μπορούν να εκφράσουν όλα τα συναισθήματά τους. Το μόνο που ζητάω όταν ζωγραφίζουν πάνω σε ρούχα, είναι να δίνουν κάποιο μήνυμα θετικό, όπως καλοσύνη, αγάπη ή τιμιότητα και βέβαια να μην κάνουν ορθογραφικά λάθη», είπε.

Μόλις δημοσίευσε τη φωτογραφία με το φόρεμά της στο Facebook, ανακάλυψε ότι κι άλλες δασκάλες έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Κορόιδεψαν συμμαθητή τους για το ροζ χρώμα στα παπούτσια του - Η αντίδραση της δασκάλας μοναδική

Δασκάλα ζήτησε από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν το φουστάνι της ως ενθύμιο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved