Διάσημες κόρες εξηγούν πώς είναι να μεγαλώνεις με διάσημη μαμά (pics)

Πώς είναι να μεγαλώνεις με μία διάσημη μαμά; Και κυρίως, πώς είναι να ζεις στη «σκιά» της;

Διάσημες κόρες εξηγούν πώς είναι να μεγαλώνεις με διάσημη μαμά (pics)

Ακολούθησαν τα χνάρια των διάσημων μαμάδων τους, γνωρίζοντας ότι αυτομάτως θέτουν εαυτούς σε μία άνιση και άδικη σύγκριση. Αλλά ακολούθησαν την καρδιά τους και την επιθυμία τους να κάνουν αυτό που αγαπούν. Η σύγκριση που γίνεται, άλλοτε τις επηρεάζει και άλλοτε τις αφήνει παγερά αδιάφορες. Άλλωστε η σχέση με τις μαμάδες τους στηρίζεται σε γερές βάσεις . Για τις κόρες είναι απλά η μαμά τους και είναι όλες τους περήφανες.

Δείτε , λοιπόν, πώς είναι να μεγαλώνεις με διάσημη μαμά και ποια είναι η σχέση που έχουν, όπως την έχουν εξομολογηθεί οι ίδιες οι κόρες.

Kate Hudson – Goldie Hawn

diasimes kores mamades 4

Η πολύ διάσημη μαμά της, της είχε ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς ότι δεν πρόκειται να της ανοίξει πόρτες, αν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός. Όπως και έγινε. Αν και τη στηρίζει πολύ, η Goldie Hawn, άφησε την κόρη της να κάνει μόνη της τα βήματα στην υποκριτική και να μη στηρίζεται στις δικές της πλάτες. Και τα κατάφερε, αν αναλογιστείς ότι η Kate Hudson έχει μία λαμπρή καριέρα, αποφεύγοντας, μάλιστα, τις συγκρίσεις με τη διάσημη μαμά της.

Zoe Kravitz – Lisa Bonet

diasimes kores mamades 1

Η μαμά της είναι η τηλεοπτική κόρη του «Μπιλ Κόσμπι» και μπαμπάς της, ο Lenny Kravitz. Οι γονείς της τη στήριξαν στην απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική, αφού όπως λέει είναι πολύ cool τύποι. Κι έτσι τη μεγάλωσαν. Κυρίως, η μαμά της, μετά το διαζύγιο της με τον διάσημο τραγουδιστή. Ωστόσο, η Zoe Kravitz μέχρι και σήμερα, δε μπορεί να δεχτεί τη σύγκριση που της κάνουν με τη διάσημη μαμά της.

Tracee Ellis Ross – Diana Ross

diasimes kores mamades 1

Παραδέχεται ότι η διάσημη μαμά της ποτέ δεν χάλασε χατίρι σε εκείνη και στα αδέλφια της. «Ξέρω πόσο διαφορετικά ήταν τα παιδικά μου χρόνια και πόσο προνομιούχα ήμουν σε σχέση με άλλα παιδιά. Επίσης, ξέρω πόσες ευκαιρίες μου δόθηκαν, εξαιτίας της μαμάς μου» δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη της η κόρη της, Diana Ross. Ωστόσο, όπως είχε εξηγήσει η μαμά της από μικρά που ήταν τους έλεγε ότι τα χρήματα που έχει κερδίσει από τη δουλειά της είναι δικά της και όταν μεγαλώσουν θα πρέπει να βγάλουν τα δικά τους χρήματα, γιατί εκείνη τα δικά της πρόκειται να τα ξοδέψει για τον εαυτό της.

Billie Lourd – Carrie Fisher

diasimes kores mamades 3

Η μαμά της έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, ενώ λίγο πιο πριν είχε φύγει και η γιαγιά της, Debbie Reynolds. Δύο διάσημες και ισχυρές γυναίκες, πρότυπα και οι δύο για τη νεαρή Billie Lourd. Και ο θάνατος τους, τη συγκλόνισε. Και όπως δήλωσε η ίδια: «Όλα αυτά τα χρόνια είχα μάθει να ζω στη σκιά τους. Και τώρα, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που μένω μόνη και πρέπει να στηριχτώ στα πόδια μου». Πάντως, της άρεσε και απολάμβανε να είναι το «κοριτσάκι» της μαμάς της.

Eva Amurri Martino – Susan Sarandon

diasimes kores mamades 2

Αν και η μαμά της είναι από τις πιο διάσημες και ισχυρές κυρίες του Χόλιγουντ, η κόρη της δηλώνει ότι τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ cool. «Μεγάλωσα σαν κανονικό παιδί. Οι γονείς μου ήταν όπως όλοι οι γονείς και δεν μας έκαναν να νιώθουμε ότι ήμασταν διαφορετικοί από άλλα παιδιά» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Eva Amurri Martino.

Διαβάστε επίσης

Διάσημες μαμάδες που άφησαν την καριέρα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους

Διάσημες μαμάδες που έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved