Γνωστός Έλληνας έγινε ξανά μπαμπάς: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός δημοσιογράφος καθώς απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γνωστός Έλληνας έγινε ξανά μπαμπάς: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Μπορεί η μοίρα να του επιφύλαξε πολλές δοκιμασίες στη ζωή του, τόσο με την υγεία του όσο και με την απώλεια της κόρης του σε ηλικία μόλις 9 μηνών, όμως τελικά έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

Ο λόγος για τον Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος έγινε ξανά μπαμπάς μιας υγιέστατης κορούλας. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Εγραψε χαρακτηριστικά: « Κωνσταντίνα – Αγγελική, Στεφανία – Μικαέλα, Εμμανουήλ – Χαράλαμπος.H Πόπη και εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της Αναστασίας- Χριστίνας στον κόσμο. Το πολύτιμο μωρό μας γεννήθηκε στις 9:04 και ζυγίζει 3.378 γραμμάρια. Η Μαμά και η μικρή μας πριγκίπισσα είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε όλους προκαταβολικά για την αγάπη σας και τις ευχές σας. Ο Θεός να σας έχει καλά.»

Όπως καταλάβατε, μετά την απόκτηση των διδύμων, ο Κώστας Γρίμπιλας μαζί με τη σύζυγό του Πόπη, έχουν πλέον άλλη μια κόρη την οποία θα ονομάσουν Αναστασία- Χριστίνα.

grimpilas 1

Τα διδυμάκια τους, Στεφανία και Εμμανουήλ, γεννήθηκαν το 2016 χαρίζοντάς τους και ένα χρόνο μετά, η Πόπη έμεινε ξανά έγκυος.

Διαβάστε επίσης

Κώστας Γρίμπιλας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον άνθρωπο που του χάρισε τη ζωή
Συγκινεί ο K.Γρίμπιλας ανήμερα του Σταυρού «Με τα φτερά της πέταξε στον Χριστούλη»
Κώστας Γρίμπιλας: Τα διδυμάκια του μεγάλωσαν-Δείτε τις τρυφερές εικόνες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved