Pink: Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά των social media σε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες (pics)

Ουκ ολίγες φορές, η Pink έχει διχάσει τους χρήστες στα social media, αναφορικά με τα παιδιά της.

Pink: Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά των social media σε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες (pics)

Η αλήθεια είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια αρκετές φορές έχει εκφράσει τις απόψεις της, για το μεγάλωμα των παιδιών της, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Άλλοι συμφωνούν μαζί της, άλλοι τη θεωρούν υπερβολική και για άλλους είναι αιρετική.

Και δεν είναι μόνο οι απόψεις της που προκαλούν, αλλά και κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram με τα παιδιά της. Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με την ίδια να μαγειρεύει έχοντας στον μάρσιπο τον λίγων μηνών γιο της, ενώ η κόρη της ήταν σκαρφαλωμένη στον πάγκο της κουζίνας, μπροστά από τον εν λειτουργία φούρνο μικροκυμάτων.


https://www.instagram.com/p/BWonpJ8lzgn/

Οι διαδικτυακοί της φίλοι τότε είχαν αντιδράσει έντονα, θεωρώντας ότι έθετε σε κίνδυνο το γιο της, μπροστά από το τηγάνι, αλλά και για την κόρη της, που δεν θεώρησαν ότι θα έπρεπε να στέκεται μπροστά από το φούρνο μικροκυμάτων. Τότε, η διάσημη τραγουδίστρια τους απάντησε με την προτροπή να… πιούνε μία κούπα καφέ και να χαλαρώσουν.

Όπως και να έχει, η Pink έχει δημοσιεύσει αι πολλές υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες. Δείτε τις στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης

Ο ρόλος της μεγάλης αδερφής της πάει πολύ! Η τρυφερή φώτο που δημοσίευσε η γνωστή μαμά της

Γνωστή τραγουδίστρια θηλάζει το γιο της στο πάρκο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved