Τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους για τέλειο σώμα

Και ναι, όσο περίεργο και αν ακούγεται, τα κορυφαία μοντέλα της Victoria’ s Secret, τρώνε. Όμως, όλα τους έχουν ένα μυστικό.

Τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους για τέλειο σώμα

Και το μοιράζονται με τον κόσμο. Ποιο είναι αυτό; Τρώνε τα πάντα, αλλά με μέτρο. Και κυρίως, δεν τρώνε ποτέ, χωρίς λόγο. Αυτό σημαίνει ότι το ρήμα «τσιμπολογάω» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Μοιάζει με άγνωστη λέξη. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα μικρά μυστικά διατροφής κορυφαίων μοντέλων, όπως τα έχουν εξομολογηθεί οι ίδιες.

Lindsay Ellingson

aggelakia secret 4

Το διάσημο μοντέλο αποκαλύπτει στο Business Insider ότι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι ζεστό νερό. Επίσης, προτιμά το καλό και υγιεινό φαγητό, που της προσφέρει ενέργεια. Το αγαπημένο της πιάτο είναι ο σολομός με γλυκοπατάτα.

Lily Aldridge

aggelakia secret 2

Το διάσημο μοντέλο αποκαλύπτει στην Daily Mail, ότι μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη επίδειξη, κόβει εντελώς το κόκκινο κρασί και το αλάτι στα φαγητά. Επίσης, προτιμά τις σαλάτες.

Doutzen Kroes

aggelakia secret 6

Το κορυφαίο μοντέλο, την περίοδο του θηλασμού είχε κόψει εντελώς τα γλυκά, τις σοκολάτες και γενικά τα φαγητά, που δεν της πρόσφεραν κάτι, ενώ δεν ήταν καλά και για το μωρό, που θήλαζε.

Stella Maxwell

aggelakia secret 7

Όπως έχει αποκαλύψει στο περιοδικό Hello, τρώει μόνο υγιεινά φαγητά, πολλές σαλάτες, ενώ πίνει άφθονο νερό. Μάλιστα, όπως έχει πει, το νερό είναι και το μεγάλο μυστικό, για μία καλή ζωή.

Elsa Hosk

aggelakia secret 1

Δεν της αρέσει να στερείται. Αν θέλει να φάει κάτι, θα το φάει. Όπως έχει δηλώσει στο Harper Bazzars, αν επιθυμήσει πίτσα ή θέλει να πιει κόκα κόλα, θα το κάνει, αλλά με μέτρο. Και όχι συχνά. Γενικά, τρώει τα πάντα, αλλά από μικρές μερίδες.

Candice Swanepoel

aggelakia secret 5

Το διάσημο μοντέλο έχει αποκαλύψει στο περιοδικό Shape, ότι τρώει μόνο φρέσκα, βιολογικά προϊόντα, πολλά λαχανικά και φρούτα. ακόμη και το κρέας ή τον κιμά θέλει να είναι από φάρμα, παραγωγών που εμπιστεύεται.

Karlie Kloss

aggelakia secret 3

Τέλος, στα μπισκότα και τις λιχουδιές έχει πει εδώ και πολύ καιρό το διάσημο μοντέλο. Πλέον, προτιμά μόνο φρούτα και σαλάτες, ενώ τρελαίνεται για το αβοκάντο.

Πηγή: businessinsider

Διαβάστε επίσης

Δέκα συμβουλές για να βελτιώσετε γρήγορα και εύκολα τη διατροφή σας

Ένα εύκολο τέχνασμα για να μην τσιμπολογάτε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved