Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τη δεύτερη κόρη του, κάτω από άκρα μυστικότητα (pics)

Γονείς ξανά έγιναν ο διάσημος τραγουδιστής και το πανέμορφο μοντέλο, καλωσορίζοντας στον κόσμο, τη δεύτερη κόρη τους.

Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τη δεύτερη κόρη του, κάτω από άκρα μυστικότητα (pics)

Και παρ’ όλο που η σύντροφός του είναι ενεργή στα social media, ο ερχομός της δεύτερης κόρης του, θα έλεγε κανείς ότι έγνε κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς στο φως της δημοσιότητας δεν έχουν έρθει άλλες λεπτομέρειες, όπως η μέρα γέννησης της μικρής.

Ο λόγος για τον frontman των Maroon 5, Adam Levine και τη σύζυγό του, Behati Prinsloo οι οποίοι καλωσόρισαν την κόρη τους, Geo Grace Levine. Την αποκάλυψη του ονόματος έκανε στο περιοδικό People, άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι, που δε θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο της Victoria’ s Secret είναι επίσης, γονείς της μόλις 16 μηνών Dusty Rose.


https://www.instagram.com/p/BWvCwITl0Mo/

Το 28χρονο πανέμορφο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μέσα από τα social media, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανήμερα των πρώτων γενεθλίων της πρώτης της κόρης. «Γύρος 2…» είχε γράψει τότε, συνοδεύοντας το σχόλιο με μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.


https://www.instagram.com/p/BY_wvTBFIMm/

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά του διεθνούς star system. Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες τους, όπως τις έχουν αναρτήσει στους λογαριασμούς τους, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Γνωστός τραγουδιστής φωτογραφίζει τη σύζυγό του στο κρεβάτι (pic)

Adam Levine: Η γυμνή του φωτογραφία παρέα με την κόρη του που έριξε το Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved