Κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και αυτή είναι η φωτογραφία του γιου του

Πατέρας τεσσάρων, πλέον, αγοριών είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και αυτή είναι η φωτογραφία του γιου του

Η γυναίκα του ήταν η πρώτη του ανέβασε στο Twitter αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της από το μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της, το νεογέννητο μωρό.


https://www.instagram.com/p/BfORt3dl0j4/

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που υποδεχόμαστε το υγιέστατο αγοράκι μας…τον Cass Mac Rooney σ’ αυτό τον κόσμο, που ζυγίζει 3.900 γραμμάρια. Είναι τόσο όμορφος!», έγραψε η Coleen Rooney, λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Όμως και ο σύζυγός της, Wayne Rooney , Αγγλος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην ομάδα της Everton, ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο νεογέννητος Cass Mac είναι μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, Kai, 9 ετών, Klay, πέντε ετών και Kit, δύο ετών και ο μπαμπά χαμογελά από ευτυχία. «Η πεντάδα ολοκληρώθηκε. Καλώς ήρθες στον κόσμο Cass», σχολίασε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.


https://www.instagram.com/p/BfOnK58nNAi/

Το ζευγάρι είχε περάσει πρόσφατα κρίση στο γάμο του και μάλιστα την περίοδο που ήταν έγκυος η Coleen στο τέταρτο παιδί της. Ο λόγος ήταν τα ...νυχτοπερπατημάτα του ποδοσφαιριστή που έγιναν πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα. Τελικά, η Coleen Rooney, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο γάμο τους για χάρη των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή γεννάει από μέρα σε μέρα
Kai Rooney: Ένας μικρός δεινόσαυρος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved