Το μεγαλείο της παρένθετης μητρότητας: Μαμά κουβαλάει το μωρό του γιου της (pics+vid)

Μια πραγματικά συγκινητική ιστορία!

Το μεγαλείο της παρένθετης μητρότητας: Μαμά κουβαλάει το μωρό του γιου της (pics+vid)

Η 29χρονη Kayla από το Texarkana, στο Arkansas ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον σύζυγό της Cody. Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρει και το Love What Matters, είχε υποβληθεί σε μερική υστερεκτομή όταν ήταν μόλις 17 ετών, γεγονός που δυσκόλευε το όνειρό της.

Η λύση ήταν μία. Να βρεθεί μια παρένθετη μητέρα. «Οι ωοθήκες μου δεν έχουν αφαιρεθεί, έτσι μπορώ ακόμα να αποκτήσω ένα δικό μου βιολογικό παιδί, αλλά δεν μπορώ να το κουβαλήσω μόνη μου», λέει στο Love What Matters, «Γι 'αυτό εγώ και ο σύζυγός μου έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μια παρένθετη μητέρα».

Αφού προσπάθησε το ζευγάρι -χωρίς αποτέλεσμα- να βρει μια κατάλληλη υποψήφια, αποφάσισε να κοιτάξει κάπου κοντά στην οικογένειά του.

«Ο σύζυγός μου και εγώ παντρευτήκαμε το 2012 και η πεθερά μου πάντα αστειευόταν λέγοντας ότι θα γίνει η παρένθετη μητέρα μας», εξήγησε η Kayla. «Μετά από μερικές λάθος επιλογές αρχίσαμε να παίρνουμε τα λεγόμενα της πεθεράς μου πιο σοβαρά!»

Μετά από πολλά τεστ, έρευνες και αρνητικούς γιατρούς, η πεθερά της Cody, Patty, ήταν έτοιμη να κυοφορήσει το μωρό του γιου της. Η πρώτη εμφύτευση δεν είχε επιτυχία ωστόσο. «Είχαμε καταρρακωθεί αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια» είπε. «Τον Μάιο του 2017 διαπιστώσαμε ότι ήμασταν περιμέναμε παιδί!»

parentheti mitrotita 12

7 μήνες αργότερα, γεννήθηκε γιος τους Kross Allen Jones, με καισαρική τομή. «Είμαι τόσο χαρούμενη για αυτό το μικρό μου θαύμα. Το να τον έχω μέσω παρένθετης μητέρας δεν ήταν εύκολο, και σίγουρα δεν ήταν εύκολο και για την Patty, αλλά με το να τον έχουμε εδώ ανακαλύπτουμε ότι όλες αυτές οι δύσκολες ημέρες πέρασαν!».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:
Η ανιψιά της κυοφορούσε το παιδί της. Τώρα παρακολουθεί τη γέννησή του και ξεσπά σε κλάματα

Παρένθετη μητρότητα : Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved