Εκδήλωση παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω»

Εκδήλωση για την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην πλατφόρμα crowdfunding act4Greece θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Εκδήλωση παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω»

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι κκ.

• Ιωάννα Σαπουντζή, Διευθύντρια Εταιρικής Διακυβέρνησης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εθνικής Τράπεζας,
• Λένα Παπαλεξοπούλου, Αντιπρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ,
• Μαρία Αλεξίου, Πρόεδρος του CSR Hellas,
• καθώς και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που θα μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία από τη συμμετοχή τους στο «Νοιάζομαι και Δρω».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω» είναι το μοναδικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε σχολεία όλης της χώρας με στόχο την καλλιέργεια συνείδησης και στάσης ζωής εθελοντισμού, αλληλεγγύης και ενεργού πολίτη, έχοντας λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μέσα στα τρία χρόνια που υλοποιείται το πρόγραμμα 40.000 μαθητές όλων των ηλικιών έχουν πραγματοποιήσει χιλιάδες εθελοντικές δράσεις, ανοίγοντας τα σχολεία στην κοινωνία.

Το «Νοιάζομαι και Δρω» συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, εθελοντικές πρωτοβουλίες, δομές καταπολέμησης της φτώχειας αλλά και απλούς πολίτες που εμπνέονται από τις δράσεις του και επιθυμούν να βοηθήσουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved