Nicky Hilton: 19 μήνες μετά μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μεγαλύτερης κόρης της

Η κόρη της είναι αξιολάτρευτη και κούκλα!

Nicky Hilton: 19 μήνες μετά μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μεγαλύτερης κόρης της

Η χρυσή κληρονόμος ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της την 19 μηνών Lily-Grace Victoria και για πρώτη φορά δείχνει στον κόσμο τα χαρακτηριστικά της μικρούλας!

Αφορμή στάθηκε η φωτογράφηση στο περιοδικό Architectural Digest, που εκτός από τη μικρούλα μας δείχνει και το υπέροχο παιδικό δωμάτιο που τη φιλοξενεί. «Διασκέδασα πάρα πολύ φτιάχνοντας το παιδικό της δωμάτιο», είπε η Nicky Hilton που στις 20 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. «Απλά πρέπει να αφήσεις την παιδική σου ηλικία να διαλέξει όλα εκείνα που αγαπούσες εσύ παιδί: γατάκια, κουνελάκια και πριγκίπισσες!».

Μεταξύ άλλων η Hilton είπε μεταξύ άλλων ότι το σπίτι που μοιράζεται με τις κόρες της, τον σύζυγό της, James Rothschild και τις δυο γάτες τους, δεν θα έχει κανένα απαγορευμένο δωμάτιο. «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο αντίκες, ακριβά υφάσματα και συγκεκριμένα δωμάτια που δεν μας επέτρεπαν να μπούμε! Σαν παιδί έλεγα πάντα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα το κάνω εγώ αυτό όταν μεγαλώσω. Δεν θα έχω ποτέ ένα σπίτι όπου θα έχει δωμάτια απαγορευμένα!».

Εκτός από το παιδικό δωμάτιο η διάσημη μαμά μας έδειξε και τα αγαπημένα της δωμάτια στο σπίτι της, που δεν θυμίζει σε τίποτε ούτε το σπίτι της μητέρας της, ούτε το σπίτι της αδερφής της Paris Hilton.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω καθώς και την αξιαγάπητη κόρη της!

Διαβάστε επίσης:

Διάσημη μαμά ποζάρει με την κόρη της και ένα χρόνο μετά ακόμη δεν μας έχει δείξει το πρόσωπό της

Nicky Hilton: Φωτογραφίες από το baby shower υπερπαραγωγή

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved